Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok tényleg azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg azokat a fiúkat keresik akik hosszú távban gondolkodnak?

Figyelt kérdés

Én ilyen fiú vagyok, de egy lány sem érdeklődik irántam. Hűséges, megbízható, gondoskodó, lelkiismeretesnek tartom magam, nincsenek káros

szenvedélyeim, nem járok bulizni.

Kinézetemmel sem hiszem hogy gond lenne bár vékony vagyok, de nem kórosan, arcom sem ronda.

Eddig az a néhány csaj akivel ismerkedtem nem a megbízható kapcsolatot keresett. Nem tudom miért nem akar egy lány sem kapcsolatot velem.

2021. máj. 26. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Ugyan ez vagyok én is. Tapasztalat: nem minden lány keresi az igazit.

A fiatalabb (20 éves alatti) lányok közül nagyon sokan a kalandot keresik. Aztán lassan kezd be nőni a fejük, és a hosszútávú, bizalmi kapcsolatot keresik.

Mi hétfőn szakítottunk a barátnőmmel, 2 hónap után. Annyit mondott, idő kell neki.

Tehát mindenki más, nagyon nehéz kifogni egy olyat, aki komolyan gondolja. Reménykedem benne, hogy a volt barátnőm is ilyen, és kibékülünk.

21/F

2021. máj. 26. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Alapvetően igen. De ez ne mazt jelenti, hogy PONT TE lennél a "hosszú táv".

Az átlagos, normális nők (is) megtehetik, hogy válogatnak és fognak is. Ami egyébként nem feltétlen baj.

Szóval ahhoz hogy veled maradjon egyikük is sokat kell felmutatni és folyamatosan "versenyben" kell lenned, különben le leszel "cserélve". Ez tény. Mindig lesz egy jobb képű, egy gazdagabb, egy jobb dumás stb.

Meg persze a kor sem mindegy. Minél idősebb (persze egy bizonyos határon belül) annál nagyobb az ESÉLY arra, hogy a csaj meg akar állapodni. Kb. 30+ éves korban +-5 év. Valaki korábban, valaki később, van aki soha.

De egészen addig, egy NORMÁLIS, rendes lány is simán megteheti, hogy válogat, kipróbálja magát töbekkel is párkapcsolatban. Ami nem gond. Szóval ne számíts arra, hogy örökké vele lesz majd valaki...

2021. máj. 26. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

1. Nem, de idősebb korban már ez a gyakori. Befolyásoló, hogy hány éves vagy. A nagyon fiatalok még gyakran keresik inkább a kalandokat, élvezik az életet, nem vágynak a megállapodásra.

2. Az, hogy visszautasítanak, nem jelenti azt, hogy azért, mert te hosszú távra tervezel, ők meg nem. Számtalan más oka lehet.

2021. máj. 26. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:
35%

Gyerekek, mit akartok húszévesen igazit?

Lehet, most összejöttök, azt gondoljátok, ez az igazi, egy év múlva meg sehol se lesz.

Nem kell ennyire ragaszkodni az elképzelésekhez. Élni kell, élvezni, hogy élhettek.

Nekem életem egyetlen szerelme úgy került a képbe, hogy egy egyestés szexet terveztünk mindketten...aztán jobban alakult. Sosem lehet tudni,. milyen ismerkedésből lesz az igazi.

2021. máj. 27. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!