Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hosszu kapcsolatban elok, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszu kapcsolatban elok, ti hogyan gondolkodtok most a husegrol?

Figyelt kérdés

majdnem 6 eve vagyok egyutt a parommal. mindig is elsodleges volt szamomra a huseg, raadasul nekem o az elso kapcsolatom, az elso 3-4 evben brutalisan feltekeny voltam minden kis hulyesegre. viszont az evek soran egyre melyebb lett a kapcsolatunk, ahogy egyre komolyabb dolgokat atveszeltunk en egyre csak biztosabb lettem abban hogy mi tenyleg egymasnak vagyunk teremtve, es mostanra mar eljutottam oda, hogy ugy erzem teljes mertekben biztos vagyok a kapcsolatunk erossegeben igy pedig mar nem tudnek feltekenyseget erezni vele kapcsolatban semmilyen helyzetben, mivel nem lenne ra okom. ha egyszer csak kozolne peldaul, hogy le akar fekudni valaki massal egyszeruen nem lenne miert zavarjon, mert tudnam, hogy nem artana a kapcsolatunknak es nem lenne erdekem visszatartani, ha ot boldogga tenne.

furcsa ez az egesz ahhoz kepest milyen feltekeny es kisajatito voltam egesz eletemben, aztan egyszer csak kialakult ez a gondolkodasmod... kivancsi lennek nektek valtoztak-e ehhez hasonlo modon az elvarasaitok, a huseggel kapcsolatos nezeteitek a kapcsolat soran?

2019. ápr. 26. 10:45
1 2
 1/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
52%

Nem. Volt egy olyan periódus, amikor ő nagyon sokszor akart szexet én pedig le voltam terhelve és képtelen voltam vele annyit lenni mint igényelt. Akkor ez bántott és azon morfondíroztam milyen kényelmes lenne, ha lenne szeretője és így kiélhetné ott magát. De ő hűséges típus és inkább visszafogta magát.

A kapcsolatunk meg annyira harmonikusan működik, hogy felesleges lenne bele harmadik vagy negyedik pótkerék. Mi inkább összezártunk, mert már sokkal inkább kiegészítjük a másikat.

2019. ápr. 26. 11:03
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Hat, ha egy kapcsolatban mar az se erdekel, hogy kivel fekszik össze a masik, akkor van egy rossz hirem...
2019. ápr. 26. 11:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"ha egyszer csak kozolne peldaul, hogy le akar fekudni valaki massal egyszeruen nem lenne miert zavarjon"

Ahha, most ezt hiszed. Aztán miután megtörténik, máshogy fogsz róla vélekedni.

2019. ápr. 26. 11:08
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Pont valami hasonlóról beszélgettünk párommal pár hete. Mi még bőven a klasszikus hűség pártján állunk, ellenben érdekes ez a gondolat. A beszélgetés valahogy úgy jött, hogy egyikünk olvasott egy cikket, ahol a férfinak nagyon kis méretei voltak. Mármint, tényleg, ilyen 3-4 centi. És egy idő után megbeszélték, hogy a nő szabadon lehet más pasival, hogy ne legyen benne frusztráció, és valóban kielégülhessen, ne csak eszközök segítségével. A kapcsolatukhoz mindketten ragaszkodtak, azonban nem akarta a férfi, hogy az ő állapota miatt a nőben hiányérzet legyen. Ez a maga módján szerintünk nagyon önzetlen, és erős kapcsolatra utalt. Bár kérdés, hogy ez hosszútávon mennyire egészséges, vajon valóban működhet-e.

Mi biztosan féltenénk még a kapcsolatunkat, és nem tudnánk ilyesmit elnézni a másiknak. Lehet vannak, akiknél működik a nyitott kapcsolat, ha mindketten rendelkeznek efféle perverzióval, és emellett stabil érzelmekkel. De én személy szerint nem tudnám magamról elképzelni, hogy nyugodt legyek, mikor párom mással szexel. Páromat gondolati síkon beindítja a 2 férfi 1 nő felállás, de a valóságban nem tudná ő sem elviselni, hogy még valaki hozzám érjen rajta kívül. Azt meg pláne nem, hogy elvonuljak mással egy-két pásztorórára. Szóval elméletben talán többen vannak, akik akár még izgulnak is erre, vagy érzik annyira erősnek a kapcsolatukat, hogy külön tudják kezelni a puszta testi vágyat, és elnézzék ezt a másiknak, de a gyakorlat és az elmélet, mint sok másnál is egymástól nagyon távol áll a legtöbbeknél. De nem véletlenül voltak régen (meg gondolom vannak is a mai napig) swinger klubbok, párcserék...stb.

2019. ápr. 26. 11:10
 5/16 A kérdező kommentje:
utolag hozzateve remelem erezheto volt a kerdes hangvetelen, hogy nekem sem ez a fetisem, nem izgat a gondolat, csak mar nem menne a kapcsolatunkra ha valamiert a parom igy dontene. erre igyekeztem helyezni a hangsulyt. :) koszonom a valaszokat!
2019. ápr. 26. 11:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad a korodat, de mivel első kapcsolat, következtetek.

Én időseb vagyok Nálad és kortól is függővé teszem a válaszom. A kapcsolatunk elején/közepén még nagyon fontos volt számomra a saját és a párom hűsége. Gyereket terveztünk, majd megszületett, neveltük.

Aztán ahogy haladtak az évek már másképp' látom ezt. Jelenleg egy hosszú (12 éves) kapcsolatom van, nem élünk együtt,de párként tekintünk a másikra. Igy is fontos lenne a hűség, és bizonyára megviselne ha megcsalna a párom, de azt mondom,hogy nem szakítanék és nem toporzékolnék.

De hozzáteszem: "legyen" az félrelépés, ne tudjak róla, viszont nem hinném,hogy ezt előre meg kellene beszélni és engedélyt adni. Erre bizonyára nem lennék képes.

2019. ápr. 26. 11:18
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

“mar nem tudnek feltekenyseget erezni” = elmúlt a szerelem.

Én szeretek valakit, biztos hogy zavarna ha leakarna mással feküdni és ha ő mással akar szexelni, az már régen rossz. Szakítás lenne.

2019. ápr. 26. 11:35
 8/16 anonim ***** válasza:

"utolag hozzateve remelem erezheto volt a kerdes hangvetelen, hogy nekem sem ez a fetisem, nem izgat a gondolat, csak mar nem menne a kapcsolatunkra ha valamiert a parom igy dontene"

Igen, most még ezt mondod. Aztán ahogy átéled, belekerülsz, lehet megváltozik minden és a kapcsolatotok rovására megy. Amíg nem volt benne részed, ne jelents ki ilyen biztosra dolgokat, ugyanis fingod sincs róla.

2019. ápr. 26. 11:46
 9/16 anonim ***** válasza:

Úgy hogy számunkra ez elfogadhatatlan lenne. Mivel nagyon erős a sterelem, "csak" szexnek mással esélye se lenne. Az tény, hogy ez az első olyan kapcsolatom hosszú távon ahol gondolati síkon sem merül fel más, annyira erős a kapcsolat.

Pedig nálunk betegség miatt nem lehet normál úton szex (ő beteg), és mégse soha nem éreztem vágyat hogy "normál," módon is legyen. Ezt mindenki furcsalja aki ismer minket, párom kb 1/2 évig aggódott ezen hogy jó lesz e igy, de az érzések győztek. Maga a szex pedig nekem az őáltala nyújtott módon is ezerszer elvezetesebb mint másokkal volt korabban "hagyomanyos" úton....

2019. ápr. 26. 11:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy hidegen hagyna, hogyha mással le akarna feküdni, és tudnád, hogy le is feküdt vele ! Úgyhogy innentől kezdve az egész kérdés értelmetlen, önhazugság...
2019. ápr. 26. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!