Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is aki szomorú amiatt mert nem talál párt régóta?
Figyelt kérdés
Évek óta nem találok barátnőt, szinte minden nap szomorkodom emiatt, de időnként jobban rám jön a szomorúság olyankor a sírok, étvágyam alig van, rosszul alszom, meg volt hogy már azt éreztem nem bírom tovább és megölöm magam:(
Ti is szoktatok szomorúak lenni?:(
2021. máj. 26. 21:09
1/11 anonim válasza:
Nálam is hasonló, bár én nem sírok. De tényleg annyira rossz érzés, hogy egyedül vagyok. Szeretek szeretni és szeretve lenni. De kilátásban sincs egy normális lány/nő.
2/11 anonim válasza:
Én kb hetente bőgök, de már mindegy nekem. Nem tetszik senki, meg már rég mindenki talált magának valakit.
3/11 anonim válasza:
Jól be kell baszni minden hétvégén. 🥳💯
4/11 anonim válasza:
Én nőként érzek hasonlót. Bár azért étvágyam van és nem sírok, de elég nyomorult érzés.
5/11 anonim válasza:
#4 én is nőként írtam fentebb a válaszom, csak nem mertem odaírni, nehogy privátozzanak megint :D
6/11 anonim válasza:
Én több mint 5 éve vagyok egyedül, és tök jól vagyok, nem vágyok semmilyen kapcsolatra, gyerekre pláne nem
8/11 anonim válasza:
őszintén? Ezt az elb@szott világot tapasztalva, sokkal jobb egyedül. Gusztustalan, undorító, hogy nincs egy normális hely ismerkedésre, mert mindenki csak a könnyen elérhető szexre hajt.
Vegyél egy kutyát, jobban jársz vele, mint egy konstans problémaforrással a nyakadban.
10/11 anonim válasza:
8-as: kutyaval helyettesiteni a parkapcsolatot a legnagyobb luzerseg. Ha emberekkel nem megy, majd az ebnek csak kell? A ketto kozt eg es fold a kulonbseg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!