Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokat veszít az ember ha soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat veszít az ember ha soha az életben nem lesz barátnője?

Figyelt kérdés

Szeretnék persze de már kezdek rájönni hogy nem nekem valók a lányok. Képtelen vagyok kezdeményezni.

Sokat veszít az ember?

Bele lehet bolondulni abba hogy sosem szeret lány?

2021. máj. 25. 23:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem sokkal rosszabb az ha valakinek viszonylag későn lesz kapcsolata, sokáig szűz marad akár mindenféle kapcsolatot mellőz (valamilyen oknál fogva) a másik nemmel, kimaradnak neki a fontos, tinédzser kori próbálkozások, szerelmek és pofára esések, majd 99%-ban óriási szerencsével össze jön neki egy kapcsolat.

Ekkor az ember már már görcsösen fog ragaszkodni ehhez a kapcsolathoz, még ha amúgy rossz is, mivel már érettebb, komolyabb fejjel, más élethelyzetben következik be. Viszont nagy valószínűséggel véget fog érni előbb vagy utóbb (inkább előbb) és az utána következő, akár évek is sokkal de sokkal nehezebbek lesznek. Pont a fiatalkori tapasztalatlanság miatt és azért mert könnyen belelovalja magát egy ilyen ember a párkapcsolatok örökké valóságába és abba, hogy ő megtalálta/ megtalálhatta élete párját.

Ha kimaradnak a fiatalkori csalódások később hatalmas problémát jelenthetnek.

Tudom, mert ebben a helyzetben vagyok én is.

2021. máj. 26. 19:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez így igaz, 21-es. Én is foggal-körömmel ragaszkodtam az első barátnőmhöz, akivel 24 évesen jöttem össze, 3 és fél évet voltunk együtt egy olyan kapcsolatban, ahol folyamatosan kihasznált és kőkeményen bántalmazott lelkileg, és olyan dolgokat engedett meg magának velem szemben, amilyet kicsit is jóérzésű ember az ellenségével sem csinál. A mai fejemmel visszatekintve a vele való kapcsolat volt az életem mélypontja, nem az, amikor pár évvel előtte mindennap otthon bőgtem egyedül barátnő és barátok nélkül.
2021. máj. 26. 20:04
 23/23 anonim ***** válasza:
semmit sem veszít, csak idegbajt
2021. máj. 26. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!