Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokat veszít az ember ha soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat veszít az ember ha soha az életben nem lesz barátnője?

Figyelt kérdés

Szeretnék persze de már kezdek rájönni hogy nem nekem valók a lányok. Képtelen vagyok kezdeményezni.

Sokat veszít az ember?

Bele lehet bolondulni abba hogy sosem szeret lány?

2021. máj. 25. 23:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ez teljes mértékben személyiségfüggő. Én pl nem érzem ennek szükségét.

Más dolgokkal foglalkozom, hangtechnika, sorozatok, könyvek...

Bár ugye kinek mi.

2021. máj. 26. 03:03
 12/23 anonim ***** válasza:
12%

"de szexuális feszültség nincs, akkor barátzóna lesz"

A szexualis feszultseg (Uₛₑₓ) forditottan aranyos a szexualis fogyaszto ellenallasaval (Rₛₑₓ), emiatt lesz baratzona. A Basz-ohm torveny szerint tul nagy az ellenallas, ha nem vagy lapatallu latin macho....

36F incel

2021. máj. 26. 04:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ha 10 év múlva ránézel a párban élő férfi ismerőseidre, akkor megérted a miértjét.

2021. máj. 26. 06:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én azzal veszítettem a legtöbbet, hogy lett. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden nő defektes, hanem azt, hogy ha kétségbeesésből benne maradsz egy érzelmileg bántalmazó kapcsolatban, az sokkal rosszabb, mint egyedül lenni. Nem tudom, leszek e valaha a régi. Nagyon fáj, hogy mikre használta fel a szeretetet, amit kapott.
2021. máj. 26. 06:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 25 évesen lett először barátnőm, aki később a feleségem lett. Több,mint tíz éve elváltunk, mert félrelépett, így azóta szabad vagyok,és NAGYON jól érzem magam.

Két igazi, régi jó barátom életét is a nők tették tönkre, egyiket alig tudták visszahozni az életbe. A másik pedig egy kedélyes fickóból bezárt savanyú uborka lett a sótlan neje mellett.

SOHA TÖBBÉ NŐT ! Semmilyen formában !

2021. máj. 26. 06:31
 16/23 anonim ***** válasza:
34%

Nos, akinek mar volt kapcsolata/elettarsa, az nem tudja hogy mit erez egy olyan, aki mar nem mai gyerek, de meg nem volt kapcsolata. Nekem is eleg keson lett, igy tudom hogy milyen erzes. Ha sokaig nem lesz kapcsolatod, kialakul egy elviselhetetlen marcangolo erzes az emberben, hogy nem vagy jo/ nem vagy megfelelo ebben a szerepben, s ez egyre csak erosodik, olyan foku ketsegbeesessel parosulva esetenkent, aminrk az enyhitesere az ember akar eveket odaadna az eletebol cserebe. Annyira fel tud erosodni, hogy kepes lennel meg bantalmazo kapcsolatban is benne maradni csak azert, hogy ez a durvan kellemetlen, allando stresszt, szorongast es depressziot okozo erzes elmuljon belul.

A kudarcelmenyek egy ilyen embernel osszehasonlithatatlanul erosebbek mint egy olyannal, akinek volt kapcsolata, van alkalmankent kapcsolata. Nem is lehet egy lapon emlegetni a ket ember kudarcelmenyeinek megeleset.

Kialakul egy brutalisan eros szeretetehseg, ami odaig vezet, hogy a legelso kapcsolatodnal mar eros kapcsolatfuggosegbe valt at, aminek a lekuzdesehez nagyon sokat kell fejleszd magad.

Nem beszelve arrol, hogy ugyanazokon a fejlodesi szakaszokon at kell menjel, amin masok mar tinedzser korukban atmentek. Mert az erzelmeid ilyen teren nem fejlodtek ki, s enelkul pedig tonkremegy akarmilyen kapcsolatod is legyen.

2021. máj. 26. 07:10
 17/23 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a csúnyaságom miatt nem lehet normális kapcsolatom, de már rájöttem, hogy ez inkább áldás, mint átok. Szabad vagyok, nem szól bele senki az életembe, és nem utolsó sorban több pénzt tudok magamra költeni vagy félretenni. A szexhiányra ott vannak a prostik.
2021. máj. 26. 07:50
 18/23 anonim ***** válasza:
42%

"3: aha, és mi van azokkal a tudósokkal és művészekkel, netán filozófusokkal, akik egyedül élték az életüket, és mégis létrehoztak valami hatalmasat? Szerinted az ő életüknek sem volt semmi értelme?"

Pontosan, semmi értelme

Ezért is merülhettek bele mániákusan a karrierjükbe hogy ezt feledjék

2021. máj. 26. 09:46
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

Igen nagyon sokat.

1. Tarthatod a kapcsolatot a rokonaiddal.

2. Nem várja el senki, hogy utáld az összes női rokonod, ismerősöd.

3. Amit megveszel magadnak, ház kocsi...stb. . Az a tiéd is marad.

4. Nem várja el senki ,hogy napi 8-12 óra munka után babusgasd, szórakoztasd. Tehát pihenhetsz, olvashatsz.

5. Akkor és oda mégy ahova akarsz. Ez vonatkozik a nyaralásra is.

Tehát igen , nagyon sokat veszített, ha nem lesz nőd.

2021. máj. 26. 09:58
 20/23 anonim ***** válasza:
46%

#16-osnak.

Maximálisan egyetértek minden gondolatoddal, nagyon jók a meglátásaid.

“Nem beszelve arrol, hogy ugyanazokon a fejlodesi szakaszokon at kell menjel, amin masok mar tinedzser korukban atmentek. Mert az erzelmeid ilyen teren nem fejlodtek ki, s enelkul pedig tonkremegy akarmilyen kapcsolatod is legyen.„

Ennek kapcsán szoktam hangsúlyozni a tinédzser kori ismerkedés, “járás„ fontosságát. Sok minden akkor formálódik, alakul ki, mind a preferenciákat, mind személyiséget, érzelmeket illetően. Sok esetben még ez sem garancia arra, hogy normális érzelmi élete, önismerete, párkapcsolata legyen valakinek. Elég csak megnézni mennyi válás, boldogtalan párkapcsolat, szerető tartás van.

2021. máj. 26. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!