Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánynak mi a gondjuk a csendesebb fiúkkal?
Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 15:18
1/15 anonim válasza:
Melyik lánynak?
Csak mert a nőnemű emberek is ugyanúgy emberek, különböző preferenciákkal. Eleve nem mindegyik nőnek baj, ha a férfi csendes. Akinek baj, annál is más-más oka lehet.
2/15 anonim válasza:
Csak az az egy baj van vele, hogy csendes? Nem lehet hogy amúgy sem jön be a lánynak?
3/15 anonim válasza:
Nekem annyi, hogy a legtöbben annyira önbizalomhiányosak, hogy nem esik le nekik, ha nem csak barátkozni akar velük egy nő, viszont folyamat rinyálnak, hogy nem kellenek senkinek. Szóval eléggé bambák. Persze nem mindegyik, de a többségük.
4/15 anonim válasza:
Nem a csendesebbel van bajuk, hanem az onbizalom nelkuliekkel. A hatarozott, csendes ferfiakra kimondottan nagy a kereslet.
5/15 anonim válasza:
Én pörgős, társasági ember vagyok. Tele energiával, optimizmussal.
Mit csináljak egy néma pasival?
Nem jönnek be a csendes, tutyi mutyi pasik
6/15 anonim válasza:
nem birom, ha a masik fel kukan ul velem szemben es nekem kell harapofogoval kihuzni belole mindent. szeretek beszelni, besgelgetni es azt szeretem, ha ketoldalu a kommunikacio, tehat o is megosztja a gondolatait, reflektal, hozzatesz stb.
biztos vannal olyan lanyok, akiket nem zavar, ha egy srac csendesebb, de en nem ilyen vagyok.
7/15 anonim válasza:
4-esnél a pont, nem mindegy, hogy azért csendes, mert beszari, vagy mellette egy erős személyiség.
9/15 anonim válasza:
Nekem a pocsék önkifejezési készségű, szegényes szókincsű, butácska, továbbá a sunyi emberekkel van gondom. Meg azokkal, akiknél egyértelmű, hogy valami pszichés zavar van keményen, mégsem hajlandóak szakemberhez elmenni.
10/15 anonim válasza:
Semmi. Mi lenne? A csendes fiú nem jut el odáig, hogy lányokkal ismerkedjen, ezért a lányok sem ismerik őt, ergo gondjuk sem lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!