Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint jelent, amikor ez egyik barátnő a másiknak azt mondja: "Szerintem a Pétert válaszd, ő megad neked mindent!" Érzelem, stb. vagy csak a pénzre értik?
12-es nem tök mindegy. Nem fer ez a másik mondja meg kit válasszon.
Az ilyeneket kéne képen törölni hideg vizes ronggyal és legközelebb amikor két pasi van a képben, akkor megkérdezni tőle, hogy na és emlékszel amikor meg akartad mondani kit válasszon xx?
Az ilyen nem barát, bármennyire is jót akar vagy nem.
Egy barát elmondja a véleményét, de nem mondja meg kit válasszon.
Azt jelenti hogy két önző picha beszélget,akiknek elsődlegesen az a legfontosabb szempont,hogy mit kaphatnak.
Egyirányú, haszonalapú gondolkodást jelent.
Bocs, de nem tudtam befejezni, mert bejött a lány a szobába, és véletlenül elküldtem a kérdést :D
Szóval ismerkedek egy lánnyal, egész jól alakul, tegnap volt egy közös program az egyik barátnőjével és annak a barátjával (látszólag minden jól ment).
A két lány beszélgetett (én közel voltam, de nem láttak), és ekkor ezt így beszólta annak a csajnak, akivel ismerkedem... nem én vagyok Péter... kicsit olyan mellbevágó dolog volt, és nem értettem, mire érthette, mit ne adnék én meg neki?!
Hűha, van egy előzménytörténet egy rossz zsaruval. De ha te vagy a jó zsaru, tiéd lesz a dicsőség és annak gonosz boszorka barinője.
To be continued
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!