Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne olyan lány aki ha össze jönne velem nem dirigálna a párkapcsolatba nekem, azért mert éretlen vagyok?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, viszont eléggé éretlen felfogású. Többek között mondjuk emiatt a majdnem 1,5 év korlátozás miatt is, na meg mert nem volt még párkapcsolatom. És ez arra van kihatással, hogy teljes mértékben tini barátnőt akarok magamnak 14-17 éveset aki úgy is viselkedik, olyan is a humora, gondolkodása, stb. Például ne legyen dirigálós, ne gondolja magát egyáltalán felnőttnek vagy többnek másnál pl azért mert idősebb 1-2 évvel. Jól el lehessen vele okorkodni, hülyéskedni. Lehessen vele komolyan is beszélni, de teljesen úgy is mint egy tini lánnyal. Meg pláne ne akarjon magának gyerekeket, férjet. Illetve ne legyen baja azzal, hogy csak jövőre fogok elmenni dolgozni miután kijártam a sulit. Utána 2022 őszén pedig megyek biológusnak. Tehát egyetemre. És ha ez így lesz akkor max nyáron tudok majd csak melózni. Vannak olyan dolgok amiben vagyok olyan érett mint a kortársaim. De én jelenleg egy olyan baráti társaságba vagyok benne ahhol 16-17 évesek vannak túlnyomó részt vagy fiatalabbak. A saját korosztályommal is eltudok lenni, de mégsem olyan jól. Pl ezzel a társasággal azt csináljuk, hogy random emberekhez becsongetunk azért, hogy utána ordibáljon egyet és röhögünk rajta. És én ezt még mindig élvezem. A lányokkal viszont az a baj, hogy érettebbnek hiszik magukat. Meg gyakran azt hiszik, hogy ők felnőttek. Már 16-20 évesen is akár. És pl ha beismerném egy 16-17 éves lánynak, hogy igen (én a körülményeim miatt is főleg) De olyan érettségi szinten vagyok mint ő akkor nem adna esélyt. És úgyis olyan lánnyal akarnék kezdeni aki tetszik. Szóval eléggé idegbe hozna, illetve bántana. Amikor ő sem értelmesebb. Vagy ha adna is esélyt akkor ő pedig azért basztattna.2021. máj. 23. 20:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!