Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire megbízható a photofee...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megbízható a photofeeler?

Figyelt kérdés

Szerintem tök jó eredményeket érnek el a képeim, már-már magamat is meglepve. 50+ szavazatból kettő is 8+-os értékelésen áll a kinézetet tekintve, a megbízhatóság meg az intelligencia szintén. A legtöbb írásos kritika amit kapok, hogy túl fiatalnak nézek ki a képeken, ami igaz is, az életben is ez van (26 helyett kb 22nek mondanak) :D

Ehhez képest Tinderen alig van matchem (kb 50% megy jobbra, 100 likeból jó ha egy lesz match). A legtöbb lány túlsúlyos aki jobbra húz, úgy hogy én 180/67 vagyok. Ha beszélgetésre kerül a sor szintén unottak az első pillanattól kezdve (nem szia Mizuval kezdek...), de ez már más kérdés.

2021. máj. 23. 09:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%
#9 Igen ám, csak az a baj, hogy a nők ízlése teljesen egyforma. Szóval aki neked nem tetszik, az másnak sem.
2021. máj. 28. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:

11

Juuuj, dehogyis. Max annyi közös van az ízlésünkben, hogy mindenkinek bejön Jason Momoa :D de kitettem most én is egyet, kíváncsi vagyok.

2021. máj. 28. 20:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a photofeelerrel, hogy ott az emberek nagy része nem a külsődet pontozza, hanem hogy magadhoz képest kb. milyen az a kép. És ez nagy különbség. Ezért lehet, hogy egy ronda pasit is felpontoznak ott, ha a kép maga jó, és egy Adoniszt is lepontozhatnak ha a kép maga szar.

Tinderen meg az van, hogy a valódi külsődet próbálják elképzelni, leszarják, hogy jó a pózod a képen.

2021. máj. 28. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!