Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik valaki, teljesen beleszerettem, de nem megbízható mit tegyek?
Valószínű, hogy én is tetszek neki, de eddig úgy vettem észre, hogy nem megbízható, én nagyon rég voltam már szerelmes, nagyon rég éreztem valaki iránt ilyet, nagyon nehéz kiverni a fejemből, hetek óta folyamatosan csak rá gondolok, az ő képeit nézegetem, egyszerűen nem bírom ki, hogy ne...
Majdnem minden lánynak lájkolja a képét, szerintem nekik is úgy írogat, mint nekem, plusz párja is van ....
Ő akart velem találkozni, de én vissza utasítottam ezt a párja miatt.
Mit csináljak, hogy elfelejtsem?.. Már nagyon ki vagyok az egész karácsonyom azzal telt el, hogy szomorkodtam miatta, szomorú zenéket hallgattam,stb...
"Nagyon tetszik valaki, teljesen beleszerettem, de nem megbízható"
Most akkor tetszik és szereted azzal együtt, hogy nem megbízható?
Vagy nem tetszik és nem szereted, hiszen nem megbízható?
Nyilvánvalóan az első, tehát ezzel a rossz tulajdonságával együtt szereted! Sőt, nagyon ritkán tetszik neked meg bárki annyira, mint ez a férfi, aki folyamatosan csalja a párját.
Ha szeretnél megcsalt lenni, akkor csak nézegesd a képeit.
Viszont, ha nem akarsz, akkor ne nézegesd a képeit, likvidálj magad körül mindent, ami rá emlékeztet. Találsz majd mást, megbízhatót.
Te már eldöntötted, hogy mit fogsz tenni. Már bizseregsz odalent.
Most csak megerősítésre vársz, hogy jó döntés.
Ha nem így lenne, akkor egyszerűen elolvasnád amit leírtál, abban egészen pontosan benne van, hogy mi a helyzet, és mi lesz a pasassal és veled.
Az ilyen csajok szoktak utána sírni, hogy ki gondolta volna, őket átverték, becsapták, megbántották, minden férfi szemét.
Pedig még a kérdező rózsaszín szemüvegén át szemlélve is mindent tudunk a pasas szándékairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!