Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor ezek a tulajdonságok mennyire riasztanak el egy nőnél?
- nem iszom kávét, még a szagát is utálom
- minden nap 5:30-kor kelek, hétvégén is, óracsörgés nélkül
- egészségtelen ételeket nem fogyasztok sosem, nincs csalónapom
- szigorú napirend szerint végzem a teendőimet, hogy mindenre legyen időm
- az összes kiadásom vezetem
- nem akarok gyereket, esküvőt
- fontos a karrierem, a munkahelyi ranglétrán való felemelkedés
- minimálisan sminkelek csak
- nem fogok pasi kedvéért semmilyen hormonális fogamzásgátlót szedni
Attól függ, hogy konkrétan mit kell elfogadnom. Tőlem ihat a pasi kávét, de például a dohányzást nem tudom tolerálni.
Személyes megítélésem szerint az, hogy rendszer van a mindennapjaidban nem negatív dolog, viszont a leírás alapján kérdőjel nélküli kérdés, hogy a spontán események, döntések élhetőek-e számodra.(?)
Mert...
A párkapcsolat egy dolog, de a szerelem? Az pusztító orkán, a szenvedély nem tervezhető, az van, és borótja a rutint sokszor.
Másik kérdés a gyerektéma, a házasság személyes megítélésem szerint nem lényeg, de önmagam reprodukálása igen...
Én pont a kérdező ellentéte vagyok, leszámítva néhány pontot. Csak esküvőt nem akarok, gyereket nagyon is. Fogamzásgátlót én se szedek. Viszont én se sminkelek durván.
Szóval akinek a Kérdező listája kizáró ok, jöhet hozzám 😉
Viccelek, nem kérek privátot😂
"Én pont a kérdező ellentéte vagyok, leszámítva néhány pontot. "
17es. És miért írod ezeket a kérdező kérdése alá?
"Ismerkedéskor ezek a tulajdonságok mennyire riasztanak el egy nőnél?"
Semennyire sem. Ezek nagyon felszínes dolgok, h elriasszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!