Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mell és a fenék után való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mell és a fenék után való sóvárgás miért áll mindenek felett a férfi párkereséskor?

Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 11:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én a jó popsi után sovárgok mindig.Azaz nem,mert most van egy a házban.

Mondjuk ez nektek nőknek sem meglepő szerintem,mert minden nő,aki sportolni,fogyni,szépülni akar ,rögtőn első kérdes:Hogy kell popsira edzeni?Ugye nem az a fontos,hogy milyen sakklépessorozatokat tudtok,vagy mikor jelennek meg Einstein kinem adott elméletei meg ilyenek.

Az más kerdes hogy nem ismerik el,hogy ez a prózai igazság mindkét oldalról,és elkezdenek itt majd műhisztizni,hogy aaa ez nem is igaz,meg micsoda ösztőnlények,meg a belső érték a lenyeg!

2021. máj. 26. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
11: Mondjuk nekem egy tónusosan izmos hát is tetszik nőknél. Amikor egy sportos, fit csajszi felvesz egy fűzőt mondjuk, és a háta szépen edzett, az az igazi. Persze van aki csak fenékre edz, de ez ugyanaz, mint férfiaknál a "mell-bicepsz" csávók.
2021. máj. 26. 14:15
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
Nem mond valamit, hogy a ket nem kulonbozo, es pont az az izgalmas, ami annyira mas?
2021. máj. 26. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
Bizonyos méretek/arányok a termékenység jelei. Ezt a férfiak tudat alatt egy század másodperc alatt dekódolják. Nők pedig a széles váll/keskeny derék aranymetszést nézik. Persze ezt sem tudatosan...
2021. máj. 26. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok /úgyis kiderül az írásomból is/ na szóval barátnőm nincs, régen volt. A kis és nagy melleket is szeretem, de nem mindegy, hogy milyen alkattal társul. Ha egy elhízott nőnek van nagy melle, az hát nem jó annyira, de mondjuk ha formás husis popsija van, annyira vastag combja, hogy a szoknya jól álljon rajta, és max 170 cm, akkor őőő jó, de kis 45 kilós lányokon a kis mell már nem biztos, hogy elég, meg a deszka alkat, nulla fenékkel. Oda már kell egy kis erotika, meg rámenősség. Ha a csaj felfal a szemeivel és tudja mit csinál, és kellemes vele, mellette vicces, mókás lány, akkor is legalább egy 85B melle legyen.
2021. máj. 27. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!