Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már olyan, hogy az exed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy az exed utáni sóvárgás keretén belül a házuk körül is ólálkodtál?

Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 14:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2017. jan. 9. 14:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is :D ez rohadt ciki
2017. jan. 9. 14:45
 3/15 A kérdező kommentje:
hát miért? :O
2017. jan. 9. 14:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sosem süllyedtem idáig, képes voltam méltósággal kezelni az összes eddigi szakításom (nem mintha olyan sok lett volna, de na :)).
2017. jan. 9. 14:46
 5/15 A kérdező kommentje:

én 3 év után mentem oda :(

már nem voltak teljesen jók az emlékeim, ugyhogy minden létező információt összekukáztam a szituációról (mivel le vagyok tiltva a csajnál)

És megprobáltam rekonstruálni, hogy pontosan hol laknak (mivel ez ilyen lakópark) és ikerházakból meg társasházakból áll.

2017. jan. 9. 14:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez rettenetesen szánalmas. Mit értél ez vele? 3 év után csak az nem tud túllépni egy szakításon, aki nem akar.
2017. jan. 9. 14:48
 7/15 anonim ***** válasza:

Konkrétan a 3 valós exem közül (akiket tényleg szerettem) soha egyikkel sem beszéltem egyáltalán a szakításunk óta semmilyen formában.

Ha nem vagytok amúgy munkatársak/iskolatársak/egy szoros asztaltársaság tagjai akkor ez a normális a felejtés jegyében. Barátból is van másik féltucat, még barátnak sem kell maradni.

2017. jan. 9. 14:50
 8/15 anonim ***** válasza:
17 évesen elbicajoztam egyszer nosztalgiából a 16 éves kori "pasim" (értsd: kézenfogva séta + csók) utcájába. De nem igazán az ex utáni sóvárgás hajtott, hanem csak kíváncsi voltam, vagy nem is tudom.
2017. jan. 9. 14:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyszer volt ilyen, amikor nem ertem el telefonon es mindenkepp akartam vele beszelni. Aztan megtudtam, h mar reg massal jar, mikozben engem is hitegetett. Na, azutan jol elkuldtem a francba es nem is beszeltunk tobbet.
2017. jan. 9. 14:53
 10/15 A kérdező kommentje:

3 év alatt volt nekem több csajom is, de valamiért egyik nap elkezdtem magam nagyon rosszul érezni :(

valahogy rájöttem, hogy még egyszer olyan jó kapcsolatot és csajt nem fogok tudni képes lenni szerezni. :(

Mert egyszerüen nincs időm munka mellett annyi energiát és időt tenni a dologba, mint amit anno kellett, hogy találjak egy ilyen csajt. (aki egyébként teljesen átlagos és egyszerű és a szépfiuk hetente ilyenekkel dugnak)

Mit értem el vele?

Izgalmas volt :( Mármint hogy emlékfoszlányokból meg kémkedés, netes infó kukázás alapján összerakjam a körülményeket.

És hogy inkognitóban utazok ki hozzájuk és ugy eltakarni magam, hogy akár simán elsétálhattam volna mellettük az utcán :(

2017. jan. 9. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!