Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a duci husos lányok jönnek be 20 èves vagyok de a fiataltól MILF ig az összes duci lány/nő bejön. Hol lehet ilyen lányokkal/nőkkel ismerkedni?
Az a baj, hogy hogy alapjáraton játszanak az emberek egymással. Legyen valaki bármilyen bombanő, simán megcsalják. Szerintem az egész már nem is arról szól, hogy ki hogy néz ki (nem ez határozza meg a hűséget), hanem hogy kinek milyen torz a jelleme, és simán átlépnek sokan a saját párjukun is. Valamint, sokan nem is tudják szerintem ma már értékelni az emberek egymást. Legyen az akár baráti kapcsolat. És akkor ebből a hátrányos helyzetből próbál építkezni egy duci nő... Háát szinte lehetetlen hogy zökkenőmentesen fel tudj szedni egy duci nőt.
De ha kitartóan keresed, biztos sikerülni fog!! Szurkolok!
N
Szerintem az a baj, hogy porig rombolták az önbizalmukat, már egész kicsi koruktól fogva, mind a család, mind az osztálytársak... ,, Ekkora hassal, nem fogsz tetszeni a fiúknak.",, Jaj, ne egyél már annyit, még a végén gurulni fogsz!",, Nézz már tükörbe, nem látod, hogy milyen undorítóan nézel ki? ",, Nézzétek, hogy liheg a dagi." stb...
Na most, ezek után az emlékek/szocializáció után rendkívül nehéz, szinte lehetetlen megértetni egy telt/gömbölyű istennővel, hogy téged az ő testalkata vonz(a személyiségről még nem is beszélve!).
Igen, nekem tényleg az jön be, hogyha egy hölgynek a combjai súrolják egymást, miközben jár.
Igen, nekem tetszenek a striák a teste bármely részén.
Igen, engem felizgat, hogyha feszülős/kinőtt ruhát vesz fel, melyben kirajzolódik a teste ÖSSZES idoma/párnája <3.
Igen,imádom tetőtől talpig kényeztetni a hölgyet, mert már mikor csak ránézek, tudom, hogy vele akarok lenni.
Napestig lehetne sorolni, hogy mi kívánatos egy telt lányban/nőben. Viszont itt nem az a kérdés, hogy hol tudsz ilyen lányokkal ismerkedni, hanem az, hogy ezek a lányok megbíznak-e benned, továbbá meg tudod-e értetni velük, hogy neked ŐK tetszenek, CSAK velük tudsz boldog lenni. Számodra ők nem a legújabb poén áldozatai, hanem a szerelmi életed beteljesedése.
Ha ez valami csodával egyenlő módon sikerül, na akkor kezdődik az igazi munka,melyhez hatalmas empátia, szeretet, elkötelezettség, kitartás szükségeltetik. Neked kell segítened neki feldolgozni az addigi élete megaláztatásait, negatív élményeit, amihez persze kérhettek segítséget, de attól még nem lesz könnyebb a dolog.
Sok sikert kérdező!
19/l/l
Amiket itt írtok...kemény..de igaz.
Lehet egyszerűbb, ha keresel egy szimpatikus lányt, akinek minden rokona nagy darab, és sokat viszed Mekibe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!