Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahol lehet ismerkedni scene-s lányokkal? (nem vagyok emó vagy ilyesmi de valamiért nagyon bejön a kinézetük)
17/F
ilyen lányokra gondolok:
(ha lehet ilyet mondani akkor a visszafogottabb fajta scene jön be mint a képeken nem ez az emos vonulat :) )
lehet... [link] itt szoktak lenni....msncímeknél ha kicsit visszanézed találsz
de amugy én is az vagyok vagyis nem scene hanem saucy de az a scene vissza fogottabb változata...
nem...
nekem csak szimplán tetszenek.(persze nem azok akik az emo stílusból átveszik a búskomorságot érvágást stb...) Én inkább ilyen punk rockos Green day -es Sum 41-os és rise againstes vagyok :D
Nem tudom, én meg helyes, okos, magas, vagány srácot keresnék,de nem találok :S Én emonak nézek ki, kb így:
Sulidban nincs olyan, aki tetszik?
19/L
kedves kérdező..1.vagyok..
hát 14éves vagyok...kinézetre 16xD
hát nevettem egy jót, mert az előbb Sum41-et hallgattam mostmeg pont Green day-t..
két borzasztóan jó banda. :D
De ezzel mit akartál mondani?? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!