Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahol lehet ismerkedni scene-s lányokkal? (nem vagyok emó vagy ilyesmi de valamiért nagyon bejön a kinézetük)
Figyelt kérdés
17/F
ilyen lányokra gondolok:
(ha lehet ilyet mondani akkor a visszafogottabb fajta scene jön be mint a képeken nem ez az emos vonulat :) )
2010. nov. 11. 18:14
11/19 anonim válasza:
1. kommentelő
jók hát..xd
hát hogy érdekes volt hogy te is ezeket hallgatod és énis...xd
amugy találtál valakit az oldalon, amit linkeltem??
12/19 A kérdező kommentje:
nem találtam :(
2011. márc. 25. 19:13
14/19 A kérdező kommentje:
mit nem tudsz? :D
2011. márc. 29. 16:58
15/19 anonim válasza:
nemtudom hogy akkor mit kellene csinálnod... : DD
amugy én szivesen dumálnék veled msnen pl...
16/19 A kérdező kommentje:
Mi az msn címed?
Jól lenne beszélgetni :)
2011. ápr. 6. 21:25
17/19 anonim válasza:
na ja...ide azért nem írnám ki...xd
18/19 A kérdező kommentje:
küldtem e-mailt :D
2011. ápr. 13. 18:33
19/19 anonim válasza:
:$
elküldheted még1x mert nemnéztem vagy 4hónapja és az összes levelet kitörölték..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!