Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt emberek tényleg képesek azon hisztizni, hogy ki írjon a másiknak?

Figyelt kérdés
Számomra ez egészen elképesztően siralmas.
2021. máj. 19. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Ilyenek az emberek. Egyébként érthető, ha valaki ezt nem tekinti olyan semmis dolognak, igenis számít, hogy az egyik fél mennyire hajlandó venni a fáradtságot, és keresni a másikat, hisz ebből (is) látja az ember, hogy mennyire fontos a másiknak.
2021. máj. 19. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Egyet értek veled és minden korosztályban vannak ilyenek.
2021. máj. 19. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
Nem hiszti, hanem fel lehet merni, hogy a masik mennyire van tisztaban az illendoseg szabalyaival. Senkinek nem kotelezo irni, az irjon, aki akar.
2021. máj. 19. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Kettes vagyok, annyi még, az ilyen embereknek az önbizalma a nulla körül van.
2021. máj. 19. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Szánalmasak ....
2021. máj. 19. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
93%

Azért nem mindegy, milyen kontextusban megy a vita. Attól nekem is az égnek áll a hajam, amikor azon vekengenek, hogy "jaj, az első randi után nem írok, mert írjon ő / mert én vagyok a nő / mert én fizettem többet / mert először én hívtam, akkor most ő jöjjön" stb, meg amikor kb. darabra számolják, hogy a másik most 1-gyel kevesebbszer kezdeményezett... vagy a kedvencem, amikor egy rugalmas munkaidejű / otthonról dolgozó / lazsáló / munkanélküli nem érti, hogy a másik nem tud percenként visszaírni a munkahelyéről.

Akkor viszont értem a problémát, ha vki egyáltalán nem fektet be energiát a kommunikációba, magától annyit se böfögne oda írásban többnapos vagy annál hosszabb távollétnél, hogy hogy vagy; ha csak akkor ír, ha vmi kell neki.

2021. máj. 19. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Általánosságban nem kéne hogy ez gondot jelentsen két felnőtt között, de tény, hogy vannak érzékenyebb emberek, akiknek ilyen apróságok is nagyon számítanak. Ha pont egy ilyen emberbe szerttünk bele, akkor a szerelmünk kedvéért igen is megtehetjük, hogy ha neki fontos, hogy minden nap 1x írjunk rá, akkor tegyük meg, mert nem nehéz feladat, a szeretett személy boldogságáért cserébe.
2021. máj. 19. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, főleg, ha az egyik csak úgy, hipp-hopp, és eltűnik.
2021. máj. 19. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!