Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért futnak bele társkeresőn annyi nem kívánt szexkapcsolatba, mert mindig a saját szintjükön jóval felül választanak?

Figyelt kérdés

Én magamat sportos, átlagos kinézetű férfinak tartom, van akik szerint egész jóképű vagyok (26 éves). (Photofeelerre feltettem 2 képemet és mind a kettő 7,5 feletti eredménnyel zárt 40+ értékelésből) Tinderen gyakorlatilag csak duci, vagy egyáltalán nem szép arcú lányokkal tudok matchelni és ők is flegmák, passzívak. Én ezt így a saját részemről elfogadtam, lassan abba is hagyom ezt a fajta társkeresést, mert időrabló és még megalázó is.

Ma megnéztem egy szerintem nálam sokkal sokkal jóképűbb ismerősöm matcheit, és azt vettem észre, ő ugyan szebb lányokkal matchel mint én, de pasiként azt gondolom ő a felső 5%-ban van kb. Ezzel szemben lányokból meg a felső 40%-ból válogathat, úgy, hogy a felső 15-20% neki sem jön össze egyáltalán. Persze ő kimondja, neki ezek a lányok max szexre jók, mert annyira azért nem szépek, okosak, hogy tartós kapcsolatot összehozzon velük.

(Igen, tudom mindenkinek más az igazi esete, de azért reálisan be lehet lőni, ki az aki nagyon szép, ki az aki az átlagost közelíti, ki az aki meg azt a szintet sem üti meg...)

2021. máj. 17. 21:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként a felső 20% -os elv már csak azért is igaz, mert kipróbáltam ronda kövér nőként is a Tindert és nekem úgy is 99+ modell férfi jelentkezett be. Ilyen körülmények között egy átlagos fiúnak semmi esélye. Messze átlagon fölülinek kell lenni.
2021. máj. 18. 09:45
 22/29 anonim ***** válasza:
14%

#9, #12

Nem érthetitek, mert ti könnyen juttok szexhez. Mi viszont piszkosul ki vagyunk éhezve. Ez nem jelenti, hogy bármilyen nővel lefeküdnénk, de ha kinéz valahogy és hajlandó lefeküdni velem, akkor érdemes élni a lehetőséggel.

2021. máj. 18. 09:54
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

,,Nem érthetitek, mert ti könnyen juttok szexhez."

Épp ez a lényeg. "Akármilyen" férfihez könnyen "hozzá lehet jutni", igen. Viszont mi nem fekszünk össze fűvel-fával.

Én speciel csak kapcsolatban szexelek, mert ilyen egyéjszakás szerencsétlenkedésnek semmi értelme, ahol a magadfajta kiéhezett barmok csak magukra koncentrálnak.

Nagyobb örömet nyújtok magamnak akkor és annyiszor, ahányszor akarok.

Mellesleg nekem nem elég, ha valaki relatív jól néz ki, attól még nem fog beindítani, lehet akármilyen "helyes".

2021. máj. 18. 10:14
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

23: az a baj hogy a válaszaid úgy hangoznak mintha a tavfuto világbajnok becsmerelne a tolókocsist és nem értene miért nem fut úgy mint O.

Az a baj hogy belegondolni a másik helyzetébe már nem megy.

Azért már abból is hiszti lenne ha ezentúl csak férfi vizeldek lennenek a wckben és a férfiak a magas lóról magyaráznak hogy nem értik a bajotokat sőt ez igy higienikusabb meg igénytelen nép vagytok.

De nem, hanem feltaláltuk a wc-t.

2021. máj. 18. 10:31
 25/29 anonim ***** válasza:
32%
23: Ne hazudjál már. Ezeket csak azért írod, mert múltkor rosszul esett, amikor az egyéjszakás után dobott a Chad (nagyon helyesen)
2021. máj. 18. 10:41
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

25: LOL. :D

Köszönöm, de nincs szükségem "Chad"-ekre, bárki is az. :D De még ha

2 komoly kapcsolatom volt eddig, az első 1 évig, a második 7 évig tartott.

Az viszont tény, hogy első néhány alkalommal még így sem voltunk összhangban, mivel nem tudtuk, ki-mit szeret, zavarban voltunk, stb.

Úgyhogy egy egyéjszakás kalandnak nőként kb semmi értelme.

Ti kielégültök így is, úgy is, csak lyuk legyen.

Nálunk ez nem így működik.

2021. máj. 18. 11:19
 27/29 anonim ***** válasza:
94%
A ferfiak is ugyanolyan konnyen jutnak szexhez....csakhát a sarki boltban dolgozó gizike nem jó. Nekik a csinos, sikeres, könyvelő Anna kell
2021. máj. 18. 11:32
 28/29 anonim ***** válasza:
26%

Attól, hogy ki vagyok éhezve, abból még nem következik, hogy önző lennék. Esélyes, hogy béna lennék, de nem azért mert nem igyekeznék a másik félnek örömet okozni.

Kiéhezett vagyok, igen, de barom nem.

2021. máj. 18. 14:38
 29/29 anonim ***** válasza:
Akaratlanul? Hát, max. ha kényszerítették őket erőszakkal, máskülönben érdekeltek voltak a buliban. Amúgy még ha a szintjük felett is választanának (btw ez abszolút relatív, hiszen más a szép mindenkinek, mindegy), akkor is inkább ez, mint azok, akiknek minden mindegy és csak a lyukat nézik, amibe belelógathatják a pöcsüket. Annál szánalmasabb dolog nincs és inkább pont ez eredményez egy raklap szexkapcsolatot, hiszen minden mindegy. Nem is értem, ti mivel képzelitek különbnek magatokat.. még tán rosszabbak is vagytok, mert bebújtok a "jófiuvagyok" álarca mögé álszenteskedni aztán csorgatjátok a nyálatokat az instapicshákra.
2021. máj. 18. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!