Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem tud barátnőt találni az nem életrevaló?
Az evolúció alapján csak szaporodásra nem valók a génjei. Életre még lehet való.
Vagy hát. Logikusan azok a gének öröklődnek tovább, amik az utód nemzést és felnevelést segítik elő.
Az én szememben senkit nem tesz többé csak az, hogy barátnője van.
Szerintem az életrevalóságot inkább az illető egészséges, realitás talaján álló önértékelése, önbizalma adja meg.
Az evolúció nem tesz különbséget aközött, hogy egy nő szerelemből választ-e téged, vagy elrabolod, mint a Sziklák szeme mutánsai, megkötözöd egy barlangban és megtermékenyíted, majd világra segíted az utódot akár úgy, hogy a nőnek túl se kell élni. Majd ha ezt megismétled mondjuk 30 nővel, akkor már sokkal nagyobb géndiverzitást értél el, mint a legrajabb etnikai kisebbség a telepen. Az átlagembert meg messze lepipáltad.
Utána ha elkapnak és életfogytiglant kapsz, attól a gyerekek már meg vannak születve, a te életed innentől irreleváns. A jóléti társadalom pedig fel fogja őket nevelni, ráadásul mint a hírhedt megtermékenyítős sorozatgyilkos leszármazottai még némelyikükből celeb is lesz, így az anyagiakra se lesz sok gondjuk, legalábbis könnyebb életük lesz, mintha mondjuk Kiss Géza, gyártósori munkás lettél volna.
Még ezek után is fetisizáljátok az evolúciót? Na?
Nincs összefüggés.
Csomó lúzer nyomi pasit ismerek, akiknek van barátnője.
Szerintem életrevalónak az olyan ember számít, aki képes megoldani a problémákat, bukásból mindig felállni és előre haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!