Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek előny vagy hátrány? 37 éves férfi létemre nincs gyerekem.
Előny, mert nem lehet nálad kizáró ok az, ha a nő akarna esetleg.
Maga a gyerek(ek) megléte nem oszt nem szoroz az ismerkedésben, kivéve ha veled élnek, főleg ha még az anyjuk is.
Viszont nagyban függ, hogy milyen kapcsolatot keresel. Nyilván gyerekekkel nem fogsz nálad fiatalabb "még élni akarok" lányokkal ismerkedni, akik 18 évesek, vagy úgy viselekdnek 30 fölött...
Amúgy pedig engem kiskoromban rendszeresen hordtak a nagybátyjáim csajozni, mert olyan voltam, mint egy mágnes. Kb őket szólították le.
Nekem több gyerekem is van és kicsit fiatalabb vagyok nálad. De ha most ismerkednem kéne, valószínű 2 hét alatt megtalálnám a számításaim. Egyszerűen annyira nem oszt nem szoroz, hogy elmondani nem tudom.
Kérdés, milyen nőnél. Van nő, nem is egy, aki úgy gondolja, hogy x éves korára egy rendes férfiembernek van felmutatható házassága / gyereke, mert egyébként egy csélcsap felnőttbébi... de sztem a többségnél előny.
- van, aki nem is akar gyereket, annak óriási előny
- aki fél az előző kapcsolatban született gyerektől, ill. a vele járó gondoktól (eltérő nevelés az exszel, furkálódó ex. stb), annak is előny, meg annak is, aki nem hajlandó más gyerekét nevelni
ill. nyilván kérdés, hogy milyen korosztályban nézelődsz... ha 20éves pipiket is hajtasz, nekik kb. 99%-ban előny lesz, mert nem feltétlen akarnak ilyen fiatalon pótanyuk lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!