Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél pozitív dolog az ha nem járok bulizni?
Figyelt kérdés
Meg nem cigizem, iszom, drogozom.
Fiú vagyok.
2021. máj. 14. 19:15
1/6 anonim válasza:
Ha olyannal ismerkedsz, aki szintén nem bulizik, cigizik és iszik, annál valószínűleg pozitív lesz.
2/6 anonim válasza:
Nekem az lenne, kiindulva abból, hogy én régen mennyit buliztam. Csak azért, mert tudom, hogy mennyit csajozik mindenki bulikban, és nem kéne attól félnem, hogy a párom is ezt teszi. Örülnék, ha nem menne.
3/6 anonim válasza:
Van, akinek biztos. Nekem nem lenne az, de nem is velem kell ismerkedned, hanem visszafogottabb lányokkal. :)
4/6 anonim válasza:
Nekem nem. Én szeretek bulizni, barátokkal beülni iszogatni stb. (nem leinni magam a sárga földig nyilván).
Drogozni nem drogozom, sose ki se próbáltam, cigit próbaltam már de nem dohányzom.
Viszont ami általaban megmosolyogtat ha valaki (nem te kérdező, általában) azt gondolja hogy ő attól különb mert egyáltalán nem bulizik, mintha az rossz lenne, vagy egy pohár bort se iszik, mert szerinte attól jobb lesz...
Egy szó mint száz, nekem nem előny.
5/6 anonim válasza:
Hat ne a Party csajoknàl próbálkozz. Vannak visszafogott Magdika (90 kg) Aldi pénztáros is.
Sok szerencsét !
6/6 anonim válasza:
Mostanában én sem járok annyit bulizni, de néha iszogatni azért jó. Nem lenne hátrány de előny sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!