Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya embereknek miért tanácsolják az edzést a vonzerejük növelésére?
Meg persze azt, hogy ne legyenek igénytelenek, de azzal egyet is értek.
Ha valakinek alapból nem jó a felépítése, dolgozhat a testén akármennyit. Pont a napokban mondta egy rettenetes előnytelen alakú ismerősöm (akiről simán elhittem volna, hogy életében nem mozgott még semmit), hogy mennyire hiányzott neki az edzőterem, örül, hogy újra lehet járni, mert 4 éve folyamatosan edz heti minimum 3-szor. A mozgás hozzátartozik az egészséghez, de egyáltalán nem lesz tőle senki bomba pasi/csaj.
(Persze lehet, hogy félreértem, én a csúnyaságról sokan rögtön az elhízásra asszociálnak, és valójában a túlsúlyosoknak szólnak ezek a tanácsok. Ebben az esetben ignoráljátok a hülye kérdésemet).

ha jol csinalod az edzest, nem csak ugy random osszevissza, amit youtubon meg a melletted levotol ellesel, hanem felepitve, szisztematikusan, kitartoan, es mellette a kajara is odafigyelsz, akkor igenis bomba jo tested lehet. nyilvan vannak alkati korlatok, akinek alapbol kesekenyebb pl. a valla, soha nem lesz olyan, mint egy genetikailag szelles vallu srac, de nem is az a cel, hogy mindenki 10/10-es legyen.
kitartassal egy jo test siman osszehozhato, az pedig vonzo lesz ferfinel, nonel. az arcon persze nem segit, de valaszthatsz, hogy leszel csunya arcu jo testtel vagy csunya arcu bomba testtel. szerintem nem kerdes, melyik a jobb, de ha te eleted vegeig az onsajnalatban szeretnel furdozni, akkor termeszetesen semmilyen energiat nem kell az edzesbe es igenyessegbe fekteteni. csak aztan ne csodalkozz, ha a kutya se nez rad.

"De a kis melleken, formátlan lábakon, vastag derékon, lapos, szögletes fenéken, széles vállakon stb. az edzés sem segít, maximum kicsit kevésbé néz ki tőle rosszul az illető. Az edzés akkor segít, ha valakin súlyfelesleg van, de egyébként nőies, homokóra alkatú."
A kis melleken és a széles vállon valóban nem segíthet az edzés, hiszen ezek tényleg alkati kérdések, meg még talán a vastag derék is.
De a formátlan láb, és lapos fenék? :D Hát pont az izom adja a formát, a lábnak is, meg a fenéknek is. Pont, hogy azok a csajok, akiknek nagy, kerek a fenekük, azok rengeteget edzenek rá, nagy súlyokkal, és bizony, figyelnek a kajára is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!