Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnya embereknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya embereknek miért tanácsolják az edzést a vonzerejük növelésére?

Figyelt kérdés

Meg persze azt, hogy ne legyenek igénytelenek, de azzal egyet is értek.

Ha valakinek alapból nem jó a felépítése, dolgozhat a testén akármennyit. Pont a napokban mondta egy rettenetes előnytelen alakú ismerősöm (akiről simán elhittem volna, hogy életében nem mozgott még semmit), hogy mennyire hiányzott neki az edzőterem, örül, hogy újra lehet járni, mert 4 éve folyamatosan edz heti minimum 3-szor. A mozgás hozzátartozik az egészséghez, de egyáltalán nem lesz tőle senki bomba pasi/csaj.

(Persze lehet, hogy félreértem, én a csúnyaságról sokan rögtön az elhízásra asszociálnak, és valójában a túlsúlyosoknak szólnak ezek a tanácsok. Ebben az esetben ignoráljátok a hülye kérdésemet).

2021. máj. 14. 13:07
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem az edzés létjogosultságát kérdőjelezem meg, csak azt, hogy univerzális megoldás lehet az ismerkedésben sikertelenek számára.
2021. máj. 14. 13:30
 12/28 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, szerintem mi nem ugyanazt értjük az alatt, hogy látszik rajta, hogy sportol. Persze, lehet nem lesz fitnessmodell külseje, de ez nem is szükséges, attól még nézhet ki jobban, mint edzés előtt. Ha pedig bármi pozitív változás van, akkor már használt.
2021. máj. 14. 13:31
 13/28 anonim ***** válasza:
77%

"kis melleken, (...) az edzés sem segít"

Tehát ha kicsi a mellem, akkor hízzak el és legyek löttyedt is?

Egyáltalán, miért ne lehetne jó a kis mell? Nekem pl. nem tetszik a nagy. :)

2021. máj. 14. 13:34
 14/28 anonim ***** válasza:
8%
Mert azt könnyebb megtenni, hogy fut, meg gyúrogat, mint pénzt keresni.
2021. máj. 14. 13:37
 15/28 anonim ***** válasza:
94%

#11 ja nem, nyilván önmagában nem elég egy sportos testalkat a sikerhez, de azért nagyban növeli az esélyt.

#13 az itteni frusztrált pasik szeretik azt hinni, hogy a nőknél a kis mell olyan, mint náluk a kis farok, de ez nem így van. Sok pasi kimondottan a kis melleket szereti (nem a full lapos mellkasra gondolok, azért az keveseknek jön be, de egy tenyérnyi cici nagyon nyerő).

2021. máj. 14. 13:38
 16/28 anonim ***** válasza:

Ha edz akkor azt uzeni h azert figyel az egeszsegere. Odafigyel az etkezesre. Igenyessegre utal ami szimpatikus. Arra joeg h ereztesse h o azert tesz valamit sajat erdekeben.

Neha ez tobbet er mint az ja alapban jo pasi vagy

2021. máj. 14. 13:48
 17/28 anonim ***** válasza:
25%

én alapból a teltebb lányokat szeretem mackós pasiként.

viszont náluk is akkor lenne egy kis esélyem ha legalább stopos lennék.

egy igazán ronda emberkének nem univerzális megoldás az arcot nem lehet cserélni esetleg kompenzálni.

A nőknek szerintem sokkal könnyebb ezerszer jobban néz ki a legteltebb nő is mint a kicsit mackós pasi.

2021. máj. 14. 13:52
 18/28 anonim ***** válasza:
2%

Azért az kemény, ha a dagadék nőknek sportos pasi kell🤣Önkritika megvan náluk látom. Persze vannak csinos telt nők, mondjuk 10-ből 2, a többi 8 is sportos pasira vár?

2021. máj. 14. 13:54
 19/28 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem milyen önkritikáról beszélsz, a kövér gazdag öreg férfiakat sem érdekli, hogy a 20 éves nádszálkisasszony beáldozza értük a fiatalságát, üzlet az üzlet.

2021. máj. 14. 13:58
 20/28 anonim ***** válasza:
13%
#19 de egy kövér bálna miért vár el sportosságot egy pasitól? Mert az öreg faszi cserébe pénzeli a fiatal csajszit, de a bálna mit nyújt cserébe? Zsírt?
2021. máj. 14. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!