Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a baromság itt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a baromság itt, hogy a nők a férfiak fizetését nézik?

Figyelt kérdés

Egyrészt nem minden nő aranyásó. Sőt, aazok a kisebbség.

Másrészt ha valami oknál fogva csak az aranyásókat nézzük, ők sem kérdeznek rá egy az egyben a fizetésre. Hülyék lennének.

Harmadrészt meg hiába a magas fizetés, ha nem lehet legombolni a pasiról. Vannak, akik félmillióból is egyszerűen élnek, nem költekeznek. Akkor már inkább választaná a nő a nettó 200-at kereső, de megfejhető pasit.

2021. máj. 11. 20:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
17%
Én Bp.ről beszelek. Itt alsóhangon havi 7-800 ezer kell a tisztes megelhetéshez.
2021. máj. 11. 23:56
 22/31 peca1000 ***** válasza:
80%

Világ életembe csóró voltam, és szinte csak olyan nőkkel hozott össze a sors, akik többszörösét keresték a fizetésemnek.

Átlag nők voltak.

2021. máj. 12. 00:15
 23/31 A kérdező kommentje:
#21 Viktor, te vagy az?
2021. máj. 12. 00:17
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

#21 Tuti troll.. de ha mégsem, akkor szánalmas.

Egyébként vannak ilyen nők, tömegével, akik az első és legfontosabb szempont a pasi anyagi helyzete, minden más ez után jön.

2021. máj. 12. 03:21
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
*akiknek
2021. máj. 12. 03:21
 26/31 anonim ***** válasza:
65%

1-es vagyok.

Ha tetszik, ha nem a nők az anyagi biztonságot keresik.

Én sem azt mondtam, hogy nem talàl párt, aki szegèny. Talál persze, csak ha nincs meg az anyagi biztonsága a nőnek, akkor lelép és fogja a következő pasit.

Arról nem is beszélve, hogy már maga a kapcsolat kiakakulásának az esélye is nagymértékben attól függ, mit dolgozik a pasi.

Számtalan olyan esetet tudok, ahol a nő megkérdezi, hogy mit dolgozol.

Azonnal leszűrik, hogy az mennyi pénzzel jár, és másodjára már nem is keres.

Tudok olyat, aki azért vált el, mert a férj egyszerű benzinkutas kiszolgáló volt, és a nő ezt megunta, hogy kevés pénzt visz haza.

2021. máj. 12. 04:10
 27/31 anonim ***** válasza:
42%

Miért lennék troll?

"vannak ilyen nők, tömegével, akik az első és legfontosabb szempont a pasi anyagi helyzete, minden más ez után jön."

K*rva nagy tévedés! A megfelelő egzisztencia csak rajtengedély. Hiába van penzed, ha mellé nem vagy családcentrikus, megbízható, rendes, stb. De forditva is igaz: Hiába vannak meg benned azok a belső tulajdonság, amiket elvárok, ha nem megfelelő az egzisztenciád, nem fog mükodni. Világeletemben szerettem volna gyerekeket, családot.... A minőségi gyermekneveleshez pénz

____

| IS | !!!!!!!

____

kell. En szeretem, hogy a gyerekem jarhat magánovodába, később majs egyetemre.....szeretem, hogy szép hazban lakunk, hogy nem kell fillérezni a boltban, hogy minőségi ételeket ehetek, minőségi ruhákban járhatok, szeretem, hogy szép hazban lakunk, szeretek utazni, wellneselni.... Ettől miért lennék troll?

P.S. Dolgozom én is, mielőtt bárki azt hinné kitattott lennék! Sőt, a gyk szerint a netto 400 ezres keresetemmel (szerintem amugy nem) allotolag a felso 15%ba tartozom...

2021. máj. 12. 06:08
 28/31 anonim ***** válasza:
67%

Egyébként vannak ilyen FÉRFIAK, tömegével, akikNEK az első és legfontosabb szempont a NŐ KINÉZETE, minden más ez után jön

SEMMIVEL NEM KÜLÖNB!

2021. máj. 12. 06:10
 29/31 anonim ***** válasza:
41%

"Mi ez a baromság itt, hogy egyes nyomorékok még kérdést is képesek kiírni arról a hazugságról, hogy a nőknek nem számítanak az anyagi javak?"

A NŐK NÉZIK A FÉRFIAK ANYAGI HELYZETÉT.

Komolyan még erről az alapvető igazságról is vitatkozni kell?!

2021. máj. 12. 07:26
 30/31 anonim ***** válasza:
60%

"K*rva nagy tévedés! A megfelelő egzisztencia csak rajtengedély. Hiába

van penzed, ha mellé nem vagy családcentrikus, megbízható, rendes,

stb."

Ja hát persze, a pasi legyen minden szempontból tökéltes, igaz? :) Egyébként k*rvára nem cáfoltad meg amit írtam, hanem pont hogy alátámasztottad, nem vetted észre??? "A megfelelő egzisztencia csak rajtengedély" Te szerencsétlen! Nem ezt írtam én is?! Hogy az első és legfontosabb szempont a férfi anyagi helyzete, bizonyos nőknél. Nálad igen, de azért remélem nem minden nőre igaz ez. Amúgy szerintem ez undorító, de mindegy. Ez már rég nem a szerelemről szól, hanem a pénzről, sikerességreől, karrierről stb.. Én soha az életben nem akarnék ilyen nőt mint te! Az ilyen nők azok, akik naponta 12 órát dolgoznak a karrierért és a pénzért, de mellette pl. főzni nem tudnak, és le se szarják a párjukat, mert nincs idejük, vagyis inkább mert nem szánnak időt másra, mert a pénz nagyobb boldogság nekik.

"Egyébként vannak ilyen FÉRFIAK, tömegével, akikNEK az első és legfontosabb szempont a NŐ KINÉZETE, minden más ez után jön"

Lehet, de én úgy vettem észre hogy nőkre ez jobba igaz. Nőknél így van: az első az anyagi helyzet, az után a pasi kinézete, aztán minden más (írhatnám úgy is, a többi nem fontos :) )

2021. máj. 16. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!