Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság itt, hogy a nők a férfiak fizetését nézik?
Egyrészt nem minden nő aranyásó. Sőt, aazok a kisebbség.
Másrészt ha valami oknál fogva csak az aranyásókat nézzük, ők sem kérdeznek rá egy az egyben a fizetésre. Hülyék lennének.
Harmadrészt meg hiába a magas fizetés, ha nem lehet legombolni a pasiról. Vannak, akik félmillióból is egyszerűen élnek, nem költekeznek. Akkor már inkább választaná a nő a nettó 200-at kereső, de megfejhető pasit.
Fizetést? Azzal mit érsz, ha fele lakbérre, fele autóhitelre megy, meg telefon részletre?
Az össz vagyoni helyzete a lényeg.
Olcsón is lehet élményeket szerezni, 13as. Életem kapcsolata volt, amit 18 és 26 éves korom között, évekig "csóró" diákként, majd pályakezdő fiatalként megéltem az akkori exemmel. Mondjuk kinek mi az élmény. Mi körbe kirándultuk az országot, gyalog meg bicajjal és évente 1x mentünk max egy rövid wellnessre, meg évente egy nyaralásra.
Én úgy gondolom, hogy nyilván van egy bizonyos fizetés, ami az önfenntartáshoz szükséges, de ha már 2en vagyunk, minden egyszerűbb. Én például olyan nő vagyok, aki kifejezetten kellemetlenül érezné magát, ha a párja sokkal többet keres és/vagy többet elért már az életben, mint én. Szerintem mindenki megtalálja a maga szintjéhez illő párt, mind anyagilag, mind szellemileg.
Hasonló a hasonlóval jön össze általában. LEgalábbis egy bizonyos szintig. Az emlegetett "melós ember" egyrészt nem biztos, hogy szarul keres és csóró. Másrészt az sem biztos, hogy egy tanulatlan tuskó, barom. Aki ilyen annak a nője is általában ilyen. Ahol dolgozom gyár, sok, sőt rengeteg az "egyszerű" ember. És igen van párja a legtöbbnek, általában hasonlóan "egyszerű", mint ők maguk.
A pénz is fontos, de fontosabb az azonos "értékrend". És most itt nem csak a valós értékrendre gondolo, hanem pl. ha valaki abszolút hülye a pénzügyekhez, hónap végére 300Ft-ja marad, az hasonlóan "leszarom egyszer élünk" emberrel fog összejönni, ez szinte bizonyos.
Van aki a milliós béréből nem jön ki (volt nálunk ilyen igazgató) és van aki a minden fillért beoszt és félretesz, ugyanilyen bérből (erre is van példa nálunk)...
19. Mi van? Budapesten nettó 300 albérlet mellett? Vagy ha 2 ember keres együtt nettó 300-at? Mert az aláírom nehéz.
Mert én vidéken keresek nettó 300-at saját lakás mellett és a család jól megvan, köszönjük. Nyilván a feleségem is keres olyan 200 körül és nem is csak ezek minden bevételünk egy évben a két fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!