Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a kis ( rövid , szűk )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a kis ( rövid , szűk ) hüvelyű nőknek valami ismertető jegye?

Figyelt kérdés

Nekem kicsi a farkam és olyan nővel szeretnék ismerkedni akinek szinten “kicsi” lent... hogy passzoljuk és ne legyen kínos a szexuális együtt lét.

Lehet valahogy célirányosan keresni , választani ?

2021. máj. 11. 16:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
Szóval az is mindegy hogy néz ki, lehet transzi is csak szűk legyen? 😅😅😂😂😂😂😂
2021. máj. 11. 16:24
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Persze. Egyrészt minden nőnek a homlokára van írva, nagy betűkkel, hogy "Szűk a puncim, dugj meg!"

Másrészt, ha ez nincs meg, akkor is megkérdezhetsz bárkit, hogy "Szűk-e a p¡nád, babám?"

2021. máj. 11. 16:24
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Nincs.
2021. máj. 11. 16:25
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Van nekik csak takarja egy bizonyos ruhadarab úgy hívják hogy bugyi.
2021. máj. 11. 16:29
 5/14 anonim ***** válasza:
98%
miert, rajtad van valami jele annak, hogy kicsi a farkad? na latod..
2021. máj. 11. 16:41
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Nincs. Nekem rugalmas. Kimondottan nagy meretu partnereim voltak, es azert fajt, mert nem ovatoskodtak. Kifejezetten kis meretnek nagyon orultem evekkel kesobb, mert elveztem, ereztem. Azon kivul, hogy en speciel nem szultem, teljesen mindegy, milyen vagyok, nincs osszefugges. Talan annyi, hogy jok a kotoszoveteim. Se csik, se narancsbor.
2021. máj. 11. 16:46
 7/14 anonim ***** válasza:
43%
Lesd ki a dm-ben hogy melyik csaj vásárolja a mini O.B.-t :D
2021. máj. 11. 16:47
 8/14 A kérdező kommentje:
#5 egyértelműen
2021. máj. 11. 17:04
 9/14 anonim ***** válasza:
10%
Kend be a farkad chilivel! Mikor dugod, úgy fog visítani a csaj, mintha egy 30 centis lenne benne.
2021. máj. 11. 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
7-es azzal tisztában vagy, hogy a tampon méretének semmi köze ahhoz, hogy ki milyen szűk odalent?
2021. máj. 11. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!