Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halogassam-e a párkeresést, amíg jelenleg aránylag alacsony fizetéssel rendelkezem?
Figyelt kérdés
Havi 210-230 ezer forintról lenne szó. Nem kevés, de nem is túl sok. Szeirntetek szégyellnem kellene, ami miatt (amíg jobban fizető állást nem sikerül találnom) halogatnom kellene a társkeresést, vagy inkább ne is foglalkozzak az ilyesmivel, és igenis kezdjek el ismerkedni?2021. máj. 11. 14:40
31/35 anonim válasza:
Elhiszem. De hidd el, csak idő kérdése és jön olyan.
Tudom, nem vígasz, de 40 körüli nőként, gyerekkel kb esélytelennek tűnt hasonló helyzetű, normális férfit találni, aki nem csak kalandot keres, nem alkoholista és nem elviselhetetlen. Aztán mégis csak eljött.
Ne add fel!!
32/35 anonim válasza:
31. Én elhiszem.
Sőt őrlők neki hogy neked sikerült.
Csak ara akkarok kilyukadni hogy az a 30-40% az nem véletlenül szingli. Pláne a 20-on éves korosztályban ahol ennek semmi realitása nincs (ház, auto , megtakarítás, kigyúrt külső, csak márkás ruha, meg az anyám nunija.
33/35 anonim válasza:
Nagyon sokan felszínesek, tudom. Más választásod akkor sincs, mint keresni és remélni, hogy eljön.
34/35 anonim válasza:
Legjobb, ha időben feladod és nem költöd a pénzed ilyen hülyeségekre, mint nők és párkeresés. Ha már pénzt akarsz költeni, akkor menj a fizetős szolgáltatókhoz, jobban jársz. :)
35/35 anonim válasza:
Szerintem várd ki a választást, addig dolgozz és gyarapodj, majd menj el szavazni az Összefogásra, és aztán majd beindul a normális élet lehetősége!!! Amíg ez a csutkány trónol, addig csak a sz@r ömlik ránk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!