Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halogassam-e a párkeresést, amíg jelenleg aránylag alacsony fizetéssel rendelkezem?
Ugyan minek hitegetitek a kérdezőt. Ez megalázó fizetés, BÁRMILYEN munkáért (tudom, mert nekem még ennyi se jön ki átlagban). Kb arra elég, hogy az ember szép lassan éhenhaljon, másra nem.
Ha már egyedül lakik (ami elvárás manapság), semmire nem tellene neki, csak az alap dolgokra, mint rezsi, kaja meg talán a ruházkodásra...
Szégyen ez az ország és a vidd az, hogy örvendeznek, hogy milyen jó, vannak munkahelyek a 100 ezredik összeszerelőüzem is idejön, csak éppen olyan pocsék béreket fizetnek, amiből lehetetlen emberként megélni. Dolgozz paraszt, de semmit se kapsz érte. Kb ez a mai Magyarország mottója.
Én is körülbelül ennyit keresek, és nekem sincs merszem így ismerkedni. Ha valakivel alakulna valami, egy idő után úgy is lelécelne egy jobb parti miatt, aki többet keres. A nők válogathatnak, és nem fognak a magunkfajta csóró lúzereknél lehorgonyozni.
Épp ezért még nem is volt semmilyen kapcsolatom.
31/F
Ki mit tud beleadni a kapcsolatba. Pénzt gondolom ketten. Melltartóméretet plusz-mínusz valóban csak a hölgy. Pöcsméret gondolom nem első randis téma - nálam biztos nem. Második se. Majd ha van kellő szimpátia, vonzalom, úgyis kiderül. És ez pont nem a "kapcsolatba beleadás" kategória, hanem adottság. Nem ezen fog múlni.
Amúgy tudom, a pénz fontos, persze, mindenki abból él. De a nők többsége szerintem nem várja el, hogy a hapsi fizessen mindent, majd ő alapozza meg a leendő család anyagi jólétét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!