Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Halogassam-e a párkeresést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halogassam-e a párkeresést, amíg jelenleg aránylag alacsony fizetéssel rendelkezem?

Figyelt kérdés
Havi 210-230 ezer forintról lenne szó. Nem kevés, de nem is túl sok. Szeirntetek szégyellnem kellene, ami miatt (amíg jobban fizető állást nem sikerül találnom) halogatnom kellene a társkeresést, vagy inkább ne is foglalkozzak az ilyesmivel, és igenis kezdjek el ismerkedni?

2021. máj. 11. 14:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
54%
Igen várjál vele amíg nem tudsz alárakni egy fél házat meg egy autót amit aztán vihet a gyerekeiddel együtt.
2021. máj. 11. 15:59
 12/35 anonim ***** válasza:
75%

1. Én ezt nem mondanám kevés pénznek

2. A normálisabb nők leszarják hogy mennyit keresel

3. Ez nem gátolhat meg a társkeresésben

2021. máj. 11. 16:02
 13/35 anonim ***** válasza:
90%

Volt régen netes társkeresőn egy srác, aki írt nekem, hogy szeretne találkozni, de egyelőre a kevés keresetét anyukája félreteszi neki Fundamentába, nem marad semmi pénze. Úgyhogy egyelőre bevásárlóközpont folyosóján tudnánk találkozni, üdítőre beülni nem.

Finoman jeleztem, hogy talán ha változnak majd a körülményei, térjünk vissza a témára:) Egyetértett. Nem tudom, azóta eljutott-e randiig.

2021. máj. 11. 16:08
 14/35 anonim ***** válasza:
89%

Jaj dehogy! Kérdező a férjem ennyit sem hoz haza!

Ha párt keresel (és nemcsak valakit, aki épp enyhítheti a magányod), akkor nyugodtan ismerkedj. Akinek csak ezért nem kellesz, az nem társ. És könnyen elhagyhat más felszínes okok miatt.

Sok sikert!

2021. máj. 11. 16:19
 15/35 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat, és a támogató szavakat is! Gyakran (főleg a rokonságból) szokták az orrom alá dörgölni, hogy mennyire ciki a havi keresetem, mivel ennyi pénzből még magamat is nehezen tudnám eltartani egyedül. Kíváncsi voltam kívülállók véleményére is. Tény, hogy havi 230 nem sok, de nem is kevés. Az is tény, hogy a pénz nem minden, de igenis hogy fontos dolog, és sajnos... nagyon sok nő állítólag szóba nem állna velem ha megtudná, hogy "csak" ennyit keresek. (és a rokonok szerint igazuk is van).
2021. máj. 11. 16:21
 16/35 anonim ***** válasza:
97%
Ha olyan nőt akarsz magad mellé akiknek az anyagi értékek a fontosabbak, akkor halogasd, DE ha olyan nőt akarsz, aki magad miatt van veled, és elfogad akkor is, ha épp nem úgy megy a szekér akkor ne.
2021. máj. 11. 16:22
 17/35 anonim ***** válasza:
76%
Próbáld ki magad Tinderen. Ha van elegendő match, menjél érte. Ha nincs, halogasd addig, amíg több pénzed van és jobban nézel ki(menj kondiba stb).
2021. máj. 11. 16:31
 18/35 anonim ***** válasza:
94%
#17 Buta kérdés tőlem,hogyan működik a tinder?
2021. máj. 11. 16:33
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Agyam eldobom a rokonaidon, de komolyan! És már bocsánat érte!

De nekik nem a te oldaladon kéne állniuk?

Nagyon cinikusak lehetnek, vagy fogalmam sincs miért ilyen lehúzóak.

2021. máj. 11. 17:13
 20/35 anonim ***** válasza:
94%
Soha semmire nincs jobb alkalom a "most"-nál.
2021. máj. 11. 18:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!