Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagosabb lányoknál is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosabb lányoknál is megvan ez a jelenség?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mindig ugyanaz a recept: ráírok, válaszol, váltunk 4 óránként egy üzenetet, majd 8 óránként, majd a 2-3 nap után a lány már el is tűnt. Felmerül bennem kérdésként, hogy ez összefügghet-e a külsővel? Konkrétan azzal, hogy a matchaim közül csak a nagyon nagyon szépekkel kezdek el beszélgetni?

Igazából érhető: ha van 5 gyönyörű lány a matcheim között, akkor miért kezdenék a másik 20-nál, ha az első 5 közelébe sem érnek? 25-re pedig nincs kapacitásom. Ugyanez megy a lányoknál. 2-3 nap alatt talál egy nálam helyesebb, érdekesebb egyént, engem pedig eldob.

Tényleg az lenne a tinder titka, hogy valamelyik félnek muszáj megelégednie a "kevesebbel"?

2021. máj. 8. 23:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

#8: na es megis miert huznek jobbra olyan pasit, aki nem jon be valamennyire vagy ne tudnam elkepzelni, hogy randizok vele?! a nok nem azt csinaljak, mint ti, hogy megy mindenki jobbra, aztan ha 100bol lesz egy match, oromtancot jarunk.

akit jobbra huzok, az mar az elso szuron atment, innentol kezdve csakis a beszelgetes donti el, ki lesz erdekesebb. offoltam mar ki nagyon helyes, izmos fullos pasit, mert teljesen sotet volt es unalmas, illetve randiztam mar nem annyira nagy szam atlagos ferfival, mert olyan jofej es vicces volt, h levett s labamrol.

nem a ferfinak kell szorakoztatnia, de hidd el, a ferfiak nagyresze nagyon unalmas, 1-2 szavas valaszokat kuld, visszakerdezes semmi, reflektalas semmi. ha en irok neki egy hosszabb szoveget es kifejtem a mondanivalom, akkor ne csak egy ‘oke’ vagy ‘az nagyon jo’ legyen a reakcio.

a noi oldalra nem latok ra, de hallom sokaktol, h a lanyok kozott rengeteg a flegma. erre csak annyit mondok, hogy talan nem azt keme egyetlen kriteriumkent megadni, mint a kerdezo, hogy GYONYORU legyen a csaj. ott egy 19 eves szuperjo csaj, csak az instajat reklamozza kb, ami tele van szelfivel, pucsit, csucsorit, egy szot nem kepes irni magarol, sut rola, hogy szerelmes magaba.. az ilyentol mit vartok megis?! jaa, legalabb gyonyoru, az a lenyeg! hidd el, a masik 500 balek is igy gondolja es pont miattatok lett ilyen egokiralyno ez a kiscsaj, amilyen. aztan meg meg vagytok lepve, hogy elszallt magatol.

ismetlem, talan nem a LEGGYONYORUBB lanyra kene csak csicska modjara nyomulni, hanem megnezni, ki az aki szimpatikus, aki aranyosnak tunik, akivel van kozos erdeklodesi pont, aki nem csak bugyiban pucsitos kepeket tesz fel, aki le tud irni 3-4 mondatot ertelmesen magarol, nem csak kib assza az insta linkjet. jaa, hogy annak nem log ki a p icsagatyabol a tokeletesre gyurt segge es nem erdekel elegge, ugye?

2021. máj. 9. 08:37
 12/25 anonim ***** válasza:
28%

Hehe #11

A válaszodban szereplő tanács második felét alkalmazd magadra is, lehet segít a férfiakon látott problémáidon. 😄

Ne csak azokat a pasikat húzd jobbra, akik GYÖNYÖRŰEK. Így talán nem lesznek flegmák, mert igen, nekik ugyan úgy 500 matchük van.

Amúgy a nőknél én tudom magamról, hogy a lányok 60%-a bejön, jobbra húzom (volt jó párszor, hogy számoltam). Szerintem ez elég széles tartomány. Ebben a tartományban ha jön match írok is nekik. 10-ből ha 1 nem flegma már örülök.

2021. máj. 9. 08:42
 13/25 anonim ***** válasza:
43%

‘illetve randiztam mar nem annyira nagy szam atlagos ferfival, mert olyan jofej es vicces volt, h levett s labamrol.‘

szerintem ebbol egyertelmu, hogy nem csak a fullos pasikat huzom jobbra. sot, ha van egy topmodellkinezetu ferfi, akirol sut az onteltseg, azt eleve jobbra se huzom, mert tudom, h nem passzolunk. nem csak a top ferfiak tudnak unalmasak es butak lenni, teljesen atlagos sracok is ilyenek neha.

2021. máj. 9. 08:52
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

A randiztál már illetve hogy mi a napi szintű gyakorlat ég és föld 😉

Én is randiztam már modell csajjal, mégse gondolom azt, egy szinten lennénk.

2021. máj. 9. 09:00
 15/25 anonim ***** válasza:
Az megvan, hogy egy átlagos csajnak ugyanúgy megelégedés (a te logikád szerint) veled, mint átlagos sráccal összejönni azok helyett, akik a te csodaszép nőidet választják inkább? Cserébe ugyanúgy nem kell egyikőtöknek sem a nálatok "rosszabbakkal" megelégedni?
2021. máj. 9. 09:12
 16/25 anonim ***** válasza:

‘A randiztál már illetve hogy mi a napi szintű gyakorlat ég és föld ‘

ne akard mindenaron kiforgatni.

ha randiztam mar atlagos sraccal, sooot, eleg sok atlagos sraccal randiztam mar, azt jelenti, hogy boven adok barkinek eselyt, aki az atlagos szintet meguti. innentol kezdve mar csak a tobbin mulik, hogy fel tudja-e elegge kelteni az erdeklodesem. (mielott meg..: NEM a penzere gonolok)

en tudom, h ti szeretitek azt hinni, hogy a tinder meg az atlagos nokenek is kanaan, ahol a 190 centis kigyurt macsokbol valogathatjuk ki, hogy ma epp ki legyen a soron.. de ez baromira nem igy van.

2021. máj. 9. 09:19
 17/25 anonim ***** válasza:

"Tényleg az lenne a tinder titka, hogy valamelyik félnek muszáj megelégednie a "kevesebbel"

Nem jut mindenkinek bombano és pasi. Így jár az, akinek csak a külső számít.

2021. máj. 9. 09:20
 18/25 A kérdező kommentje:

"Egyébként, nekem ugyanez a kérdésem visszafele. (Szerintem átlagos kategoria vagyok) Miert valasszak mondjuk egy sikertelen csóró pasit, ha választhatok bőben jobbat is?"

Ne válassz, én sem vagyok csóró és sikertelen :)

"Valószínű te csak átlag vagy kérdező vagy az alatti. Csak magadnak sem ismered be. Így viszont esélyed sincs a legszebb nőkre."

Azt látom, hogy matchek alapján bőven bejövök olyanoknak, akiket a férfiak 99%-a 10/10-es lánynak gondol. Nem fog jobbra húzni és napokig beszélgetni velem, ha nem tetszem neki semennyire.

"vagy mondjuk talan mem csak azt kene egyetlrn elvaraskent beallitani, hogy GYONYORU legyen a lany."

"Neked is hatalmas igényeid vannak....

Legyen extracsinos stb."

"...hogy talan nem azt keme egyetlen kriteriumkent megadni, mint a kerdezo, hogy GYONYORU legyen a csaj"

Ezek a kijelentések akkor állnák meg a helyüket, ha azon siránkoznék, hogy nincs matchem. Írta valaki ezt is: "a nok nem azt csinaljak, mint ti, hogy megy mindenki jobbra, aztan ha 100bol lesz egy match, oromtancot jarunk."

Nem ez a helyzet. Volt olyan délután-éjszaka, amikor 25 matchem lett, pedig eléggé válogatva likeoltam. Nincs mindegyikre energiám, de előre nyilván nem tudom ki az, akinek én is bejövök. Ha ebből a 25-ből bármelyik 2 maradna, azoknak is nagyon örülnék, mert tetszenek. De miért baj az, ha közülük csak azoknak írok, akiket a legjobb választásnak tartok magamnak?

"csak az instajat reklamozza kb, ami tele van szelfivel, pucsit, csucsorit, egy szot nem kepes irni magarol, sut rola, hogy szerelmes magaba.. "

Ez hamar felismerhető, nem ilyenekről beszélek. Nem attól lesz valaki gyönyörű, hogy instán k*rválkodik, már bocsánat.

2021. máj. 9. 09:21
 19/25 A kérdező kommentje:

"Így jár az, akinek csak a külső számít"

Atya világ. Felmész egy olyan appra, ahol naponta több száz vagy ezer emberről kell döntened 1-2 kép alapján, hogy elkezded-e vele az ismerkedést. És ilyeneket mondasz? Ekkora álszentséget :D

2021. máj. 9. 09:23
 20/25 anonim ***** válasza:
56%

‘De miért baj az, ha közülük csak azoknak írok, akiket a legjobb választásnak tartok magamnak?’

nekem nem baj. szemmel lathatoan NEKED baj, kulonben nem szuletett volna meg a kerdesed. lathatod, hogy a taktikaddal es a kivalasztasi mechanizmusoddal valami nem oke, mert ezek a lanyok elobb-utobb mind ignoralnak.

mert neked a csaj az alapjan a ‘legjobb valasztas’ hogy o a LEGSZEBB. de mint a kerdesbol kiderul, megsem a legjobb valasztas egyik sem, ha szarik rad 2 nap mulva:D

szoval az x matchedbol lehet nem feltetlen arra kene ranyomulni, akinek legtokeletesebb a teste, leggyonyorubb az arca, hanem akivel mondjuk latod, hogy van egy kozos hobbid vagy ugyanaz a kedvenc zenetek vagy akarmi.

latod, hogy nem jo a taltikad, panaskodsz, ha elmondjuk, miert nem jo es mit valtoztass, magyarazol, kifogasokat keresel.. akkor vess magadra es hagyd, hogy tovabb ghostingoljanak a leggyonyorubb matcheid.

2021. máj. 9. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!