Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagosabb lányoknál is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosabb lányoknál is megvan ez a jelenség?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mindig ugyanaz a recept: ráírok, válaszol, váltunk 4 óránként egy üzenetet, majd 8 óránként, majd a 2-3 nap után a lány már el is tűnt. Felmerül bennem kérdésként, hogy ez összefügghet-e a külsővel? Konkrétan azzal, hogy a matchaim közül csak a nagyon nagyon szépekkel kezdek el beszélgetni?

Igazából érhető: ha van 5 gyönyörű lány a matcheim között, akkor miért kezdenék a másik 20-nál, ha az első 5 közelébe sem érnek? 25-re pedig nincs kapacitásom. Ugyanez megy a lányoknál. 2-3 nap alatt talál egy nálam helyesebb, érdekesebb egyént, engem pedig eldob.

Tényleg az lenne a tinder titka, hogy valamelyik félnek muszáj megelégednie a "kevesebbel"?

2021. máj. 8. 23:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Igen, rájuk is ugyanolyan arányban jellemző.
2021. máj. 8. 23:50
 2/25 anonim ***** válasza:
25%

Mókuskerék. Könnyen szerzett dologról könnyen le is mondanak. Beszélnek itt értékekről a társkeresésben, meg arról, hogy rossz a férfiak személyisége. El se jut addig, hogy megismerje milyen a személyiségem. Az eddigi legjobb sikermutatóim (legtovább tartó beszélgetések / randik) akkor voltak, amikor szórakoztattam őket, mint egy bohóc.

Itt pillanatnyi impulzusok vannak csak. Csírájában elfolytják azt, hogy esetleg kibontakozzon bármi, megismerjék a másikat. Ezzel a hajhász mentalitással tényleg csak szexpartnerkeresésre jó az app.

Ja, és a nők sosem érik már be kevesebbel. Vagy majd 35 évesen talán, ha valami fenenagy anyai ösztön rájuktör...

2021. máj. 9. 00:25
 3/25 anonim ***** válasza:
36%
Igen ez a titok altalaban, hogy valamelyik félnek muszáj megelégednie a "kevesebbel", de nemcsak tinderen, hanem a valoeletben is.
2021. máj. 9. 00:25
 4/25 anonim ***** válasza:
52%
Igen, ők is bármikor találnak maguknak egy jóképű pasast.
2021. máj. 9. 07:26
 5/25 anonim ***** válasza:
85%

Neked is hatalmas igényeid vannak....

Legyen extracsinos stb.

Egyébként, nekem ugyanez a kérdésem visszafele. (Szerintem átlagos kategoria vagyok) Miert valasszak mondjuk egy sikertelen csóró pasit, ha választhatok bőben jobbat is?

2021. máj. 9. 07:40
 6/25 anonim ***** válasza:
88%
Valószínű te csak átlag vagy kérdező vagy az alatti. Csak magadnak sem ismered be. Így viszont esélyed sincs a legszebb nőkre.
2021. máj. 9. 07:49
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

ennek semmi koze a kulsohoz, valoszinuleg nem eleg izgalmas, porgos veled s beszelgetes es nem kotod le oket elegge. ez nrm azon mulik, hogy az adott lany atlagos vagy ‘csodaszep’ ha uncsi vagy, uncsi leszel egy csunya lanynak is.

vagy mondjuk talan mem csak azt kene egyetlrn elvaraskent beallitani, hogy GYONYORU legyen a lany.

2021. máj. 9. 08:08
 8/25 anonim ***** válasza:
9%

Oké, van az az eset is, de hány olyan lány van aki olyan nyeglén válaszol akármit is írsz neki, hogy elhervadsz? Segítek, a 80-90% ilyen. Ja, és miért mindig férfinak kell izgalmasnak lennie? Ökölbe szorul a kezem néha, olyan stílusban válaszolnak a lányok.

Van olyan sablon amit ketten is szoktunk egy barátommal küldeni. Őt körbenyalják érte, hogy jó csajozós szöveg, meg izgi, ezt még nem is hallották. Nekem meg jó ha visszaválaszol valamit. Mondjátok ki nyugodtan, hogy a nők a netes társkeresőn a férfiak felső 10%val hajlandóak csak értelmes kommunikációra, a többiekkel úgy beszélnek mint más a kutyájával se.

2021. máj. 9. 08:16
 9/25 anonim ***** válasza:
97%
Én nem értem ezt az átlagolást. Kb az emberek 98%-a átlagos kinézetű, ha foglalkozik magával, egészséges és igényes képek készülnek róla. 1-1% a kirívó esetek száma le és fel kb.
2021. máj. 9. 08:22
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Azok akik abban az 1%-ban vannak, meg ritkán társkeresőznek, szóval szerintem társkeresőn többnyire csak átlagos kinézetekbe botlasz és emiatt a külsőn kicsit túl kellene tekinteni.
2021. máj. 9. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!