Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha sikerül barátnőt szereznem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sikerül barátnőt szereznem, akkor mit csináljak vele? 36F

Figyelt kérdés
Még sose volt barátnőm. Évek óta impotens vagyok, amíg nem voltam az, addig se volt. Viagrát nem szedhetek, már a gyengébb vény nélkül kapható bogyóktól is szinte szétrobban a fejem. Fogalmam sincs, hogy mit kezdhetnék egy nővel. Igazából csak azért akarok barátnőt, hogy elmondhassam magomról, hogy van barátnőm és irigyek legyenek rám.

2021. máj. 4. 21:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
11%

Pénzért bármilyen "barátnőt" szerezhetsz pár órára, ha ráfizetsz akár képet is készíthetsz amivel villoghatsz, sőt örül, ha nem kell lefeküdni veled. Normális kapcsolatért viszont tenni kell, meg kell hódítanod, győzd meg miért legyen veled.

Elmúlt 36 évben mi korlátozott benne, sikerült megoldást találni?

2021. máj. 7. 19:00
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha találsz egyet mindenképp tömesd ki és rakd ki egy jól látható helyre, így mindig elmondhatod, hogy van barátnőd és a szépségét is megőrzi, csak néha le kell porolni.
2021. máj. 7. 19:56
 23/25 anonim ***** válasza:
18%

Ültesd...

Cserépbe.

2021. máj. 7. 21:06
 24/25 anonim ***** válasza:

1) nem tudom, hogy mi a neve a keringéssel foglalkozó dokinak, de te nézd meg, mert meg kéne látogatni.

2) kell egy jó pszichomókus, aki rendbeteszi a fejed

2021. máj. 9. 00:11
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit csinálj vele, azt nem tudom, de na hallgass rá!

Főleg, ha kokszolásra akár rávenni

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2021. máj. 9. 05:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!