Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen ismerkednék , de havonta 60 ezer forintom lenne az igények teljesítésére. Ennek tudatában mennyi esélyem lehet egy nőnél? Ha azt vesszük alapul, hogy anyagi igények teljesítése nélkül egy kapcsolat nem működik és lehet ez is kevés.
A kedvencem, hogy "nem számít a pasi pénze, nem várjuk el, hogy költsenek ránk" szöveg, ez a hasnoló kérdések alá érkező válaszok 90%-a, jól felpontozva.
Aztán másik kérdés típus: "milyen elvárásaitok vannak a férfiak felé?".
Kommentek: sok maszlag "megbízható, okos, értelmes, lehet vele beszélgetni stb".
Egy "ÁTLAGOS" (szerinte átlagos), nettó 500 ezres fizetés...
És van aki még fokozza is: 25 évesen legyen saját háza, kocsija, legyen lehetség szerint vezető pozícióban és a már említett fizetés (ami a minimum egyesek szerint).
Ja és mi az indoklás? Hogy nem akar gyereket szülni nettó 300-ba... ilyenkor csak pislog az ember, hogy mivan?
(a medián bér 2019-ben elvileg br. 293 ezer körül volt, szóval 2020-ban sem lehetett sokkal magasabb).
Nem tudom, mit akarsz 60 ezer forinttal?
Randizni bőven el tudtok belőle menni, még akkor is, ha te fizetsz.
Egyébként meg nyilván van olyan nő, akinek ez kevés, meg olyan is, aki nem vár el egy forintot sem és még kávéra se kell meghívnod.
Egy normális kapcsolatban nem kell havi 60 ezret elköltened egy nőre... De még ennek a felét sem. Sőt, tudod mit? Ha valaki szeret téged és nem a pénzedért van veled, akkor az sem zavarja, ha neki kell fizetnie, mert neked éppen nincs pénzed. Csak az a baj, hogy vannak olyan férfiak, mint te, akik nem képesek elhinni, hogy nem minden nőnek a pénz kell. Akik egyfolytában csak panaszkodnak az interneten - természetesen anonim módon -, hogy minden nő csak a pénzére hajt. Én életem első randijától kezdve minden egyes alkalommal felajánlottam a másik félnek, hogy fizetem a randi költségeinek felét, és ezt meg is tettem mindig, hacsak nem tiltakozott ellene a másik fél. Nem érdekel a pénzed, nekem is van fizetésem, sőt az ilyen megjegyzéseid után még egy ajándékot sem fogadnék el tőled, mert rendesen azt éreztetnéd velem, hogy prostituáltként tekintesz rám. Inkább egyedül maradok életem végéig, minthogy azt kelljen hallgatnom egy hozzád hasonló "férfitől", hogy "ha nem ilyenek lennétek ti nők, akkor nem itt tartanánk." Talán ha nem vennéd egy kalap alá az összes nőt, és csak egy kis tiszteletet is mutatnál irántuk, akkor már nem lennél egyedül.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!