Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen ismerkednék , de havonta 60 ezer forintom lenne az igények teljesítésére. Ennek tudatában mennyi esélyem lehet egy nőnél? Ha azt vesszük alapul, hogy anyagi igények teljesítése nélkül egy kapcsolat nem működik és lehet ez is kevés.
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 20:05
11/25 anonim válasza:
Férfi nem jó? Én megelégszem 60 ezerrel.
12/25 A kérdező kommentje:
9: Na aztán nőként áruld már el kérlek, hogy ezt a megállapításodat miből szűrted le?
2021. máj. 4. 21:01
13/25 anonim válasza:
60-ból elmész talán 2-3 alkalommal prostihoz.
14/25 anonim válasza:
Kezd felmenni bennem a pumpa. Középkorú nő vagyok. Férjezett, most sem nézek ki rosszul. Fiatalon meg kimondottan csinos voltam. Rám miért nem költöttek a pasik? Néha egy-egy vacsora, alkalomra pl. szülinap virág+ deszert kombináció. Egyszer egy nyaralás amit közösen fizettünk az akkori barátommal. Férjem úgy indított, mikor kezdett komolyabbra fordulni vele, hogy meghívott egy koncertre Budapestre + vacsora. Aztán elég hamar összeköltöztünk innét kezdve már felesben mentek a dolgok. Csak ámulok és bámulok itt a gyk-n, hogy vagyonokat kell egy nőre költeni. Ez nekem kicsit úgy jön le, hogy sok férfi úgy képzeli a nőknek nincs alap igényük a férfira, kizárólag akkor lesznek kaphatók ha jól megfizetik őket. Érdekes felfogás!
15/25 A kérdező kommentje:
Drága! Ha én akkor megismerlek téged, vagy valaha megismerek egy hozzád hasonlót, akkor még boldog ember is lehetek. Érdekes, vagy nem érdekes, a hozzászólások és a mai világ magáért beszél!
2021. máj. 4. 22:52
16/25 anonim válasza:
Hm. A lányom egyik szép barátnője, érettségizett, OKJ-t tanul még rá, elment dolgozni. Párja: akivel KÖZÖSEN fizetik az albérletet szintén egy gimi után dolgozó srác. Igaz nagyon jóképű de a lány is szép. Ja és a fiúnak nincs autója!KÖZÖSEN gyűjtik rá össze a pénzt. Már több mint egy éve együtt vannak. Na ehhez mit szólsz? Megjegyzem ha a lány arra menne biztos akadna neki olyan fiú is aki vagyonokat költ rá.
17/25 A kérdező kommentje:
Ehhez?! Mindössze annyit, hogy ez egy olyan példa, ami nem oldja meg újkori társadalom azon problémáját, miszerint a nők számottevő túlnyomó többsége pénzéhes. Amit pedig te írsz, azt kifogni akkora esély van, mint a lottóötösre.
2021. máj. 4. 23:06
18/25 anonim válasza:
Rengetegen írunk itt is, hogy nem számít a pénzetek, mégsem hiszitek el. Ma egy olyan pasival randiztam, akk jelenleg munkanélküli. 🤷🏽♀️
Egyébként a kérdésemet nem igazán válaszoltad meg.
(#1 voltam)
19/25 anonim válasza:
Undorító ez az ezredik ilyen kérdés amiben a nők árát kérdezed meg teljesen nyíltan.
A prostiknak van ára, őket kérdezd.
20/25 A kérdező kommentje:
19: Nem az összes bevételem ennyi. Érdekes lenni. Ez csupán az az összeg, amit jelen helyzetben képes lennék a leendő páromra költeni. Mert ki kell fizetnem a ház rezsijét, magamnak az étkezést és ezen felül jutna ennyi erre a célra.
Rengetegen írtátok, hogy nem számít a pénzünk? Ezek felszínes, anonim szavak. :) Nem azt a világot éljük már, amit a felmenőink éltek 35-40 évvel ezelőtt.
2021. máj. 4. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!