Az egyetemi tanulmányi nehézségeimhez lehet köze annak, hogy soha nem éltem szexuális életet?
"Nincsenek barátaim, egyedül vagyok, nem tudok közösségben érvényesülni, nem tudok másokkal szórakozni. Hm. Mitől lehetek frusztrált? Talán csak nem azért mert nem elégítem ki az alapvető szociális igényeimet? Nem nem, biztos mert még nem szexeltem"
(Amúgy lehet hogy a no-szex is egy oka a frusztráltságodnak de ahogy nézem a társasági élet hiánya nagyobb gond.
Amúgy 2x nem a mérettől leszel a legjobb az ágyban nem csak farokkal lehet lányt kielégíteni)
Mindenkinek vannak olyan készségei, amiket több gyakorlással tud csak elsajátítani. Ez lehet egyeseknél a matematika másoknál az éneklés vagy az olvasás.
Az emberek többsége általában van annyira intelligens, hogy egy stabil alakalmazási szinten el tudja sajátítani a számára fontosakat, ha eleget gyakorol.
Általában ezek a változások nem egyszerűek és rengeteg gyakorlásra lesz hozzá szükség (gondolj csak bele, hogyha valaki jó matekkészségekkel kezdi az általánost neki mennyivel kevesebbet kellett gyakorolnia, mint valaki olyannak, akinek nem voltak jók a képességei), de az írásod alapján neked megérné fejleszteni a kommunikációs készségeidet.
Ha azt gondolod, hogy gimiben volt olyan, hogy valaki bemutatkozott, iszonyú szimpatikus volt ennek ellenére nem mondtam meg a nevem, csak ültem a székemben és néztem. A gimnázium alatt felismertem, hogy ez így nem jó és elkezdtem emberekkel beszélgetni. Eleinte nem ment, aztán egyre jobban. Egyetem alatt már én voltam a társaság egyik középpontja, de nem érezetem magam jól.
Most a munkahelyemen azt próbálom ki, hogy hogyan vehetek úgy részt beszélgetésekben, hogy inteligensebbnek és szimpatikusabbnak tűnjek, mint amilyen vagyok. Néhány év alatt talán sikerülni fog, ha meg nem, akkor többet gyakorlok.
#2: 13:46
Bocsi, de ez a sok közhelyes rizsa most hogy kapcsolódik a kérdésemhez?
Az egyetemi stressz egyik hatása, hogy az ember bezárkózik, ilyenkor a szocializálódás is nehezebben megy. Ha letudtad az egyetemet, és felszabadultabb leszel, próbálj meg olyan közösségeket keresni (pl hobbikörök), ahol jól érzed magad.
Ja és egy dolog: nem a méret a lényeg, hanem hogy tudod-e használni.
Kit érdekel a méreted meg a hisztid? Gáz az írásod, élöben tuti menekülnék a közeledből.
A suli meg azért nem megy, mert valószínűleg nem vagy elég okos, de könnyebb ilyen h.lye magyarázatokat kitalálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!