Ti szerintetek a tanárom elenged a versenyre?
Azzal kezdeném, hogy töriről van szó. Töriből szinte én vagyok az oszályelső, meg engem érdekel a legjobban és én vagyok a legaktívabb.
Még év elején mondta, hogy ha lesz ilyen töri verseny akkor szólni fog nekem, én meg erre mondtam hogy rendben. Csak attól félek hogy nem bízik meg bennnem, mert két témazárom is éppen hogy csak 5-ös lett, ezért vagyok eljeseredve. Pedig ez a tantárgyhoz érték a legjobban és hát imádom.
"Meg félévkor is mondta"
Még nincs vége a félévnek.
""Meg félévkor is mondta"
Még nincs vége a félévnek."
De már lezárt minket.
Szerintem biztos elenged, csak lehet azért nem szólt, mert kiment a fejéből a dolog, legalábbis nálunk a tanárok most a félévzárás miatt nagyon szét vannak esve :D
Egyébként én is jártam töriversenyre és volt, hogy csapattal és a csapatomból két lány 4-es volt töriből, de attól még simán jöhettek versenyre, mert a tanár tudta, hogy érdekli őket.
Úgyhogy szerintem ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!