Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek manapság minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek manapság minden szabad következmények nélkül? Nem csoda, hogy már félnek a pasik odamenni hozzájuk, vagy megsimogatni a feneküket (ami pl olaszban, spanyolban trendi és kedvelik is a hölgyek).

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 1. 10:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
3%
Bármit megtehetnek a nők következmények nélkül. Ez van, le kell nyelni. A társadalom többsége még nem érett a változásra.
2021. máj. 1. 11:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Halljatok csajok, következmények nélkül megtehetjük hogy nem engedjük magunkat fogdosni 😂😂😂😂😂😂
2021. máj. 1. 11:45
 13/22 anonim ***** válasza:
6%
ha még csak a fogdosás lenne a legkisebb baj... itt elég csak rá nézned valakire és rád hívja a kommandósokat is..
2021. máj. 1. 11:54
 14/22 A kérdező kommentje:

ha még csak a fogdosás lenne a legkisebb baj... itt elég csak rá nézned valakire és rád hívja a kommandósokat is..

Haverom járt így régen, írt a messengeren a csajnak 3 szerelmes levelet, az meg nem tiltotta le, csak elolvasta őket. Meg megszerezte a számát és vagy 4 szer felhívta kedvesen. A csaj szó nélkül feljelentette, be kellett mennie a srácnak a rendőrségre tisztáznia magát, hogy mi volt ez. Megúszta ejnye-bejnyével, de ebből is látszik hogy ha valaminek nyoma van, elég azt csak 1-2 szerlemes levél, akkor már bajban lehetsz, haa nő bekattan.

2021. máj. 1. 12:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"4 szer felhívta kedvesen"

És már ez első után elküldte a francba.

2021. máj. 1. 12:15
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Mi lenne, ha nem zaklatna másokat és felfogná, ha nem kívánatos a közeledése?

2021. máj. 1. 12:16
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
#14 a csaj melyik nem válaszolása nem volt világos? Még talán az első után megértem hogy mégegyszer írt, de ott el kellett volna engedni, nem még a telefonszámát megszerezni és zaklatni. Nem a nő kattant be, hanem a haverod értetlen.
2021. máj. 1. 12:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Menj már a tudod hova 😂😂

Sokszor valódi erőszakért nem kap semmit a tetűláda!

3 szerelmes levélért meg feljelentik és a rendőrség foglalkozik vele 😃 Mesélj még.

Mondjuk kíváncsi lennék a szerelmes levelek tartalmára, gondolom olyan gyöngéd becézgetések mint amiket itt is olvasni tőletek, mit képzelsz magadról te rusnya r.banc hogy nekem nemet mondasz, úgyis csak g.itartálynak lennél jó, beléd ürítek aztán véresre verlek. Majd ugyanezeket csinálom anyáddal is.

Incel udvarlás.

2021. máj. 1. 12:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem,ha idegenek vagy ismerősök engedély nélkül simogatják akármim.Ha én nő létemre tudok udvarolni,szexet kezdeményezni normálisan,akkor egy férfi is tanulja már meg hogyan kell.
2021. máj. 1. 16:19
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Azon gondolkodtam hogy miért tiltakozik valaki ha megsímogatják a fenekét.Az jolesik .Akárki is csinálja, a fenéknek az kellemes nem?

Akkor meg mit nyérvognak ezek?

2021. máj. 1. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!