Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyiket választanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok a helyemben? A komoly ismerkedést vagy a szabad nyarat?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal. Nagyon helyes, okos, aranyos. Reggeltől estig beszélünk. Videóchateltünk is már. Mindig keres, érdeklődik. Szeretnék vele komolyabban ismerkedni, viszont azt is érzem, hogy így majd egy éves bezártság után, szeretnék bulizni, tombolni, utazni, talán egy egzotikus, külföldi sráccal szexelni is, és ugye a kettő üti egymást. Ti melyiket választanátok?
2021. ápr. 29. 17:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
53%
A nagyon helyes, okos, aranyos, rendes magyar srácokkal való reménybeli komoly kapcsolat egy súlycsoportban van az "egzotikus külföldi sráccal" való alkalmi digidugival, gyönyörű!
2021. ápr. 30. 12:28
 32/37 anonim ***** válasza:
31: most megvédem a kérdezőt. Nem tudom, hány éves lehet, de én a 20-as éveimben szintén kipróbáltam a szexet külföldi csajokkal - nekik meg én voltam egzotikus, magyar srácként. Meg kell élni a vágyakat sztem. De nem kell ácsingózni a magyar komoly fiúra addig:)
2021. ápr. 30. 12:44
 33/37 anonim ***** válasza:
Nyáron a nyugati fickókhoz ömleni fog a kelet-európai suna.
2021. ápr. 30. 12:49
 34/37 A kérdező kommentje:

"A nagyon helyes, okos, aranyos, rendes magyar srácokkal való reménybeli komoly kapcsolat egy súlycsoportban van az "egzotikus külföldi sráccal" való alkalmi digidugival, gyönyörű!"

Nem tudom ennél értelmesebben elmagyarázni. NEM AKAROK JELENLEG FELTÉTLENÜL KAPCSOLATOT!

Ha meghalnék egy kapcsolatért, annyira vágynék rá, nyilván ezt az opciót választanám gondolkodás nélkül.

NEM hülyítek senkit, NEM csalok meg senkit, NEM csinálnám párhuzamosan, és

NEM mondanék neki olyat, hogy várjon meg.

Ha pedig nem jönnék össze vele, urambocsá hadd engedjem már meg magamnak huszonéves szingliként, hogy egy party után lefeküdjek egy jóképű pasival a nyaraláson.

Annyi a megkeseredett, rosszindulatú ember ezen az oldalon, hogy az valami hajmeresztő.

2021. ápr. 30. 16:29
 35/37 anonim ***** válasza:
68%

Ja mi vagyunk a megkeseredettek.

Mert mi is be voltunk zárva".Szerintem is az lesz a legjobb-,hogy nehogy besavanyodjunk, - kirajzunk mindannyian tombolni meg dugni.Mert megérdemeljük!

Ez az elsődleges cél,és a legfontosabb nyárra!

Komolyan!

Már páran kérdeztek,nem válaszoltál, mintha alkalmi olvasási gondjaid lennének,

Csak hajtod itt a tralalát,hogy neked mihez vannak jogaid stb.

Mi a kib.szott nagy akadálya annak,hogy ezt a bulizást,partyzást dugással egybekötve azzal a szimpatikus sráccal csináld,akivel éppen kialakulóban van valami??

Mert tökre mindenkinek ez lenne a logikus ,csak neked nem!

He??

2021. ápr. 30. 18:40
 36/37 A kérdező kommentje:
Javaslom, hogy te is vezesd le a frusztrációdat :) Mondjuk értem én, hogy fáj, hogy hozzád nem nyúl senki.
2021. ápr. 30. 18:54
 37/37 anonim ***** válasza:
A szabad nyarat. Elköteleződés nem! Szabad vagy, éld ki ameddig csak tudod. Fincsi külföldi fickók. Uhh! ^^ :)
2021. ápr. 30. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!