Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyiket választanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok a helyemben? A komoly ismerkedést vagy a szabad nyarat?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal. Nagyon helyes, okos, aranyos. Reggeltől estig beszélünk. Videóchateltünk is már. Mindig keres, érdeklődik. Szeretnék vele komolyabban ismerkedni, viszont azt is érzem, hogy így majd egy éves bezártság után, szeretnék bulizni, tombolni, utazni, talán egy egzotikus, külföldi sráccal szexelni is, és ugye a kettő üti egymást. Ti melyiket választanátok?
2021. ápr. 29. 17:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
53%

21, így-így, mondja meg neki, hogy ő most szépen vár, míg más pasival kiéli magát.

Biztos értékeli fogja.

2021. ápr. 29. 20:35
 22/37 A kérdező kommentje:
Nem mondanék olyat, hogy várjon, amíg mással kiélem magam...
2021. ápr. 29. 20:40
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

22: hát én nem ebben a cipőben járok, mint a kérdező, én komolyat akarok. De a srác jobban jár, ha tudja, hogy mire számíthat. Annál biztos jobb, mint az eltitkolt vágyakkal belemenni egy kapcsolatba. Lehet, hogy srác belemenne valami komolytalanba is a kérdezővel, ha ezt tudná. Persze én csak találgatok. Ezt ők ketten tudják. Sztem jobb megbeszélni a kellemetlen dolgokat is.

Úgy tudná finomítani a kérdező, hogy tudatná, hogy nem vágyik most komoly kapcsolatra pl. (21-es vagyok)

2021. ápr. 29. 20:44
 24/37 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell égned máglyán!Alkalom meg kifogás mindig lesz nálad egy kis bulizásra,az biztos!

Egyszerűen alkalmatlan vagy komoly kapcsolatra.Ez nem baj,csak a másikkal legyél őszinte,és ne b.szd át!

2021. ápr. 29. 20:58
 25/37 A kérdező kommentje:
"Egyszerűen alkalmatlan vagy komoly kapcsolatra" Te ezt így látatlanra megmondod:D Az igen :D Mondjuk nem ítéllek el. Valakinek annyi boldogság jut, hogy itt kiokádhatja a frusztrációját.
2021. ápr. 29. 21:00
 26/37 anonim ***** válasza:
75%
23, persze hogy nem mondanád ki nyíltan, ez nem is kérdés. Amúgy ilyenkor az az alapszöveg, hogy idő kell, hogy megbízhassak benned, stb, stb. Ebből már minden értelmes férfi leszűri, hogy időhúzásra játszol, mert más pasival vagy elfoglalva és tartalékba van rakva. Aki meg nem, az meg is érdemli a sorsát.
2021. ápr. 29. 21:05
 27/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy eldöntötted, hogy mit fogok csinálni! Lehet nekem is beleszólásom? Nem, nem rakom tartalékba. Ha nem érzem azt, hogy nyárig alakulna köztünk valami, akkor befejezem az egészet, ha pedig mégis, akkor összejövünk, és nem kezdek más férfiakkal.
2021. ápr. 29. 21:09
 28/37 anonim ***** válasza:
67%
még mindig nem értem, hogy vele miért nem tudsz bulizni
2021. ápr. 29. 23:33
 29/37 anonim ***** válasza:
66%

28#

Dehogynem érted!Mindenböl a jót akarja.Tervszerűen dolgozik, na! Be van osztva!A forró nyár egy egzotikus forróvérüvel.Aztán jöhet a kidolgozott ,komoly nyugis kapcsolat.Vele nem tudná úgy elereszteni magát.Később ezzel a nyárral szembesülni meg milyen lenne már!

Juci!! Emlékszel mit müveltél velem 2021 ben? A gyerek még nem tuggggya!!

2021. ápr. 30. 11:22
 30/37 anonim ***** válasza:

27-re: nem döntötte el senki, hogy mit csinálj, csak mindenki, aki itt van, próbálja elmondani, mit csinálna a helyedben, hiszen te ezért írtad ki a kérdést.

Amúgy a 23-as vagyok, mielőtt a 26-os miatt nekem esnél:) Nekem egyébként a 26-os megoldása nem szimpi (végül is hazudozást javasol), én vagyok az, aki a tiszta vizet szereti a pohárba:)

2021. ápr. 30. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!