Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok a helyemben? A komoly ismerkedést vagy a szabad nyarat?
21, így-így, mondja meg neki, hogy ő most szépen vár, míg más pasival kiéli magát.
Biztos értékeli fogja.
22: hát én nem ebben a cipőben járok, mint a kérdező, én komolyat akarok. De a srác jobban jár, ha tudja, hogy mire számíthat. Annál biztos jobb, mint az eltitkolt vágyakkal belemenni egy kapcsolatba. Lehet, hogy srác belemenne valami komolytalanba is a kérdezővel, ha ezt tudná. Persze én csak találgatok. Ezt ők ketten tudják. Sztem jobb megbeszélni a kellemetlen dolgokat is.
Úgy tudná finomítani a kérdező, hogy tudatná, hogy nem vágyik most komoly kapcsolatra pl. (21-es vagyok)
Nem kell égned máglyán!Alkalom meg kifogás mindig lesz nálad egy kis bulizásra,az biztos!
Egyszerűen alkalmatlan vagy komoly kapcsolatra.Ez nem baj,csak a másikkal legyél őszinte,és ne b.szd át!
28#
Dehogynem érted!Mindenböl a jót akarja.Tervszerűen dolgozik, na! Be van osztva!A forró nyár egy egzotikus forróvérüvel.Aztán jöhet a kidolgozott ,komoly nyugis kapcsolat.Vele nem tudná úgy elereszteni magát.Később ezzel a nyárral szembesülni meg milyen lenne már!
Juci!! Emlékszel mit müveltél velem 2021 ben? A gyerek még nem tuggggya!!
27-re: nem döntötte el senki, hogy mit csinálj, csak mindenki, aki itt van, próbálja elmondani, mit csinálna a helyedben, hiszen te ezért írtad ki a kérdést.
Amúgy a 23-as vagyok, mielőtt a 26-os miatt nekem esnél:) Nekem egyébként a 26-os megoldása nem szimpi (végül is hazudozást javasol), én vagyok az, aki a tiszta vizet szereti a pohárba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!