Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyiket választanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok a helyemben? A komoly ismerkedést vagy a szabad nyarat?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal. Nagyon helyes, okos, aranyos. Reggeltől estig beszélünk. Videóchateltünk is már. Mindig keres, érdeklődik. Szeretnék vele komolyabban ismerkedni, viszont azt is érzem, hogy így majd egy éves bezártság után, szeretnék bulizni, tombolni, utazni, talán egy egzotikus, külföldi sráccal szexelni is, és ugye a kettő üti egymást. Ti melyiket választanátok?
2021. ápr. 29. 17:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
56%
Figyelj, te csak megerősíted, amit mindig is mondunk: szó sincs arról, hogy ne lennének normális pasik, csak ti egyszerűen tojtok rájuk, mert helyettük pl. "egzotikus, külföldi sráccal" vagytok elfoglalva.
2021. ápr. 29. 18:51
 12/37 anonim ***** válasza:
86%
Semmi máglya. De ha valaki annyira tetszik, akkor nem azon gondolkodnék hogy lehet jobb lenne egyedül bulikázni meg pasizni, hanem nagyon örülnék hogy találtam valakit akivel megértjük egymást és még inkább örülnék hogy együtt élhetjük meg a "nyitás" és szerezhetünk egy csomó közös élményt. Ezért írtam, hogy nem kell neked eléggé ez a srác.
2021. ápr. 29. 18:52
 13/37 A kérdező kommentje:
Én sosem mondtam, hogy nem léteznek normális pasik, úgyhogy nagyon fordítva ülsz a bilin.
2021. ápr. 29. 18:53
 14/37 A kérdező kommentje:
13-as, az eredeti tervem az volt amit a leírásban láthatsz. Nem szándékoztam komolyan ismerkedni, csak rámírt instagramon, elkezdtünk beszélgetni, és megkedveltem.
2021. ápr. 29. 18:55
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondd el neki világosan ezt a dilemmádat. Jobb lesz neki is, ha tudja, lehet, hogy ő így is akar téged. De ha meg csak eltűnsz, akkor nem fogja érteni, miért, és magát hibáztatja, hogy túlságosan nyomult vagy ilyesmi. Jobb a tiszta lap.
2021. ápr. 29. 18:56
 16/37 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván nem tűnnék el szó nélkül.
2021. ápr. 29. 19:07
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Attól még tudsz utazni, akár vele is, bulizni is tudtok.
2021. ápr. 29. 19:19
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Mit meg nem adnék azért, hogy a helyedben legyek!🙄 Én meg mindig is egy normális társat akartam, de nem igazán szerettek engem sosem...Hát ez van.
2021. ápr. 29. 19:29
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Attól még bulizhatsz, meg tombolhatsz hogy van pasid, egyedül a szexpartner lesz állandó. De igazából a komoly kapcsolatban is lehet izgis helyeken vad szexet folytatni.

Szóval ha tényleg tetszik a pasi, én összejönnék vele, és közösen csinálnánk izgis dolgokat :)

2021. ápr. 29. 20:11
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
17: az helyes, ne is tűnj el. De az a lényeg, hogy mi pasik (legtöbbünk), szeretjük a tiszta beszédet. Én elmondanám a helyedben, hogy mi van bennem. 16-os voltam.
2021. ápr. 29. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!