Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell bárkinek egy bolondos férfi?
Kezdem azt érezni, hogy ez egy olyan tulajdonság, ami hátráltat engem a párkeresésben 😅
Az életfilozófiám olyan, hogy nem kell túl komolyan venni a dolgokat, jól esik olykor hülyeségeket csinálni, baromkodni (bizonyos határokon belül)
Azt vettem észre, hogy ez nagyon sok nőnek nem jön be, túltolják a komolyságot.
Egyébként ez nem jelenti azt, hogy ne lennék sokszor komoly.
Még tanulok, azt normálisan csinálom, ha egyszer úgy alakul, akkor pl a gyerek nevelését sem venném tréfának.
Ha valami gond van, meghallgatom az embert, értelmesen reagálok stb.
Mondjuk most belegondoltam, hogy lehet csak a felszínt látják és abból következtetnek arra, hogy minden helyzetben "kölyökként" állok a világhoz.
Én nőként imádom a humort. Párommal szerencsére pont egymásra találtunk ilyen téren is. Egész nap dől belőlünk a hülyeség, de a komoly dolgokat is helyén tudjuk kezelni. Nekem se kéne olyan pasi, aki mindig komoly, búvalbaxott feje van, buta a jó humorhoz, stb.
5-ös, mondd már hogy jön ide is a pénz téma? Tényleg ennyire meg vannak keseredve az ide írogató emberek, hogy a saját lúzerségüket és egyéb hibájukat a pénz dologgal magyarázzák ki?
#9 Na ez ismerős...
Mondjuk a viccmesélés fura nekem, jobb, ha az ember az aktuális helyzetben improvizál valamit.
A vicces sztorik mások :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!