Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl ártatlannak tart, ezért nem akar velem kikezdeni?
Azt mondja, túl ártatlan vagyok hozzá és ahhoz, hogy kib@asszon velem, hogy nem érdemelném meg, ha esetleg arra kerülne a sor. Ez önmagában egy pozitív dolog, de annyira aggódom, hogy soha nem lesz barátom, emiatt, mert teljesen tapasztalatlan vagyok minden szexuális téren. Pedig még ugyan piszkos tud lenni a fantáziám, ezt ő is tudja, csak ki kéne hozni belőlem, úgymond “kiérdemelni” de ha nem tesz érte, nem akar, akkor mit csináljak?
Más volt már ilyen helyzetben?😫 18/L ő 23/f
"Pedig még ugyan piszkos tud lenni a fantáziám, ezt ő is tudja, csak ki kéne hozni belőlem, úgymond “kiérdemelni” de ha nem tesz érte, nem akar, akkor mit csináljak"
Omg lol🤦
.... Nem attol lesz pasid, hogy piszkos a fantaziad.
A "kikedeni" szo meg kb zaklatast jelent.
Kikezdeni? Zaklatást? Kössél már bele abba is hogy miért kék az ég....
Máskülönben meg nem azon van a lényeg, hogy kinek milyen piszkos a fantáziája, azt csak felhoztam, de látom egyeseknek nagyon megakadt rajta a szemük...
Ilyen stílussal ne csodáld, hogy dobott a srác. De még csak 18 vagy, tök ráérsz ezen görcsölni.
Meg kicsit érettebb is lesz idővel...talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!