Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám leépíteni a túl sok önbizalommal rendelkező lányokat?
Megmondom őszintén, undorodom az agyonsminkelt, buta és nagyszájú divatrib*ncoktól.
Tudtok valamilyen módszert/szöveget mondani, amivel teljesen ki lehet készíteni egy túl nagy önbizalommal rendelkező lányt, ha szórakozik velem? Nem bunkó akarok velük lenni, csak maximálisan felhúzni a cseppnyi agyukat.:D
1 kérdés, ha undorodsz az "agyonsminkelt, buta és nagyszájú divatrib*ncoktól", akkor mi a fenéért beszélsz velük?🤔
Nem lenne 1 kicsivel egyszerűbb az, hogy az ilyen lányokat elkerülöd?
Ha valaki nem tetszik, ne nézd őket! Amúgy meg titokba te is rájuk vered! Buta és éretlen kis farok vagy! Nőjél még.
Sok ilyen lányt ismerek és egész jól viselik a kritikákat, akik kritizálják őket ok csúnyák altalaban és buták is szóval ne aggodj nem fogjak magukra venni! Nekem is jó nagy az onbizalmam de nem tudjak lehuzni!
F
#3 Önszántamból nem beszélek velük, de ha pl. a teljesen üres mekiben pont ahhoz az asztalhoz akarnak ülni, ahol én vagyok, akkor jogosan akarom elküldeni őket a fenébe. Ilyenkor kéne pár ütős szöveg, hogy leépítsem őket.
#4 Úgy tűnik, hogy nem nekem kell nőni, hiszen nem a kérdésemre válaszoltál. Kérlek olvasd el mégegyszer, hogy normális választ adhass! Azt sem zárom ki, hogy egy ilyen csaj vagy, aki férfiként próbáljak védeni a "fajtársait".
#6 Ez a kincses szöveg nagyon jó!:)
Erre egy gyógyszer létezik csak szerintem.
Ezek a nők a kigyúrt, jóképű alfahím f@szokra éheznek.
No ha te is ilyen lennél és bepróbálkoznának nálad akkor tudnád igazán lerombolni lelkileg őket egy le alacsonyító szöveggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!