Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Hogyan" lesz valaki szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Hogyan" lesz valaki szerelmes?

Figyelt kérdés

Megpróbálom a kérdést kifejteni:

Ti ha valakivel összejönnétek párkapcsolat céllal, mi számítana? Van olyan hogy valakit nem érdekel a külsője, csak a belső tulajdonságai? vagy ugyanez csak fordítva? Vagy van valami "feltétel"? pl szőke legyen, ha barna a haja akkor már ő nem jön be, akármilyen is a személyisége?

Tudom hogy bennem van a hiba, de úgymond ilyen téren nagyon válogatós vagyok. Nincs az hogy magas legyen, vagy ne legyen kövér, meglátom és vagy bejön vagy nem. volt már olyan hogy az ismerősök mondták hogy az a valaki milyen csúnya, az nekem tetszett. nem az van hogy jó megjelenésű, modell alkatú legyen, csak egyszerűen tetsszen.

mondták már azt is hogy ne várjak tökéletesre, (mármint ami nekem az) hogy meg kell alkudni. de azt gondolom hogy ezzel magamat is és a másikat is becsapom.

buta kérdés tudom, kicsit el vagyok bizonytalanodva,

de ez mindenkinél így van? hogy az ember olyat keres magának aki az ő szemében szép?

remélem sikerült úgy megfogalmaznom hogy mindenki értse amire gondoltam.

2021. ápr. 26. 01:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

8

Én is eléggé hasonlóan gondoltam, amíg meg nem történt velem az, amit a 10-ben írtam. :)

Egyébként a külső (ahogy írod) valóban nagyon fontos. De nem úgy, ahogy az átlag emberek gondolják. Vannak ugye szép, átlagos és csúnya emberek. Ugyanakkor genetikai és talán lelki alkatból fakadó okokból vannak olyan emberek, akik akár szépek, akár átlagosak, akár rondák, legszívesebben kifutnánk a világból, mert annyira ellenszenvesek, taszítóak. Ez valami egészen mély, ösztönös, zsigeri dolog, nem tehetünk róla. És vannak azok, akik mások szerint ilyenek meg olyanok, de mi őket szimpatikusnak, netán egyenesen vonzónak tartjuk. A Szondi-teszt tudtommal elég sokat épít ezekre a gondolatokra.

2021. máj. 9. 12:41
 12/14 anonim válasza:
100%

Én nemrég elmondtam egy lánynak akibe szerelmes vagyok, másfél éve ismerem, és úgy gondoltam elmondom neki, nekem a személyisége volt ami tetszett, ahogy viselkedett, egy igényes lány, aki józanul él smink nélkül, nálam ez az elfogadott hogy egészségesen él, vigyázz magára, nem cigizik, van bennünk közös dolgok, hasonló gondolkodásmód, és tudom róla hogy egy megbízható személy, nálam ez fontos, és ez mellé társult a szerelem, nem egyből mondtam el neki mert nem is ismertem és előbb választja egy barátját mint engem, nem volt senkije így gondoltam várok vele, de kicsit sokat vártam vele, nem tudom hogy várjak e még rá, még fiatal, lehet nem a mostani neki az igazi, vagy lehet hogy ő nem nekem. Én a céljaimat próbálom erőltetni egy személy akármikor belép az életben de a célok nem jönnek ilyen könnyen, de ne az legyen a célod hogy egyből fel akarod szedni, hanem ismerd meg.

Nekem egy rokon, majdnem családtag, ő tizenéves korában udvarolt, majd össze is jött egy lánnyal, akivel 22 éve együtt van, mára már a felesége, de lehetett volna 2 év ha nem tartanak ki egymás mellett, ha találsz egy párt vigyázz és tartsál ki mellette.

2021. máj. 9. 12:43
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Én is válogatós vagyok nők terén,aztán megismertem egy kolléganőmet akibe nagyon beleszerettem,még nem járunk,de talán alakul valami.Karcsú nő,de nem ilyen szupermodell típus.Vannak hibái,de nekem az egyszerűsége az ami megtetszett,add magára igényes de mindig szolidan öltözködik nagyon aranyos lány és őszinte volt amikor egy két dolgot elmondod hogy mi nem tetszik bennem pl hogy nagyon felelőtlen vagyok.le..rom a dolgokat stb,de ezeken miatta elkezdtem változtatni
2021. máj. 9. 19:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát el lehet kapni, nagyon csúnya betegség, de már erre is van védőoltás és a végén kapsz egy igazolást, hogy már nem vagy bolond. :D
2021. máj. 9. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!