Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ijesztő, taszító bennem?
Külsőre átlagosnak mondanám magam, nem vagyok túlsúlyos és pálcika sem (58kilómmal bőven S-es vagyok), nem sminkelem magam, műszempilla meg ajaktöltés sem hoz lázba, nem is érzem magamban a késztetést, hogy most a kicsit problémás bőrömet teljesen elfedjem, de őszintén nem is vagyok benne ügyes.
Vannak barátnőim, viszonylag társasági ember vagyok, de nem járok el mindennap, most covid alatt meg főleg nem. Amúgy jólérzem magam az emberek közt, nyitott vagyok, szívesen ismerkedem. Nem szeretek otthon ülni mindig, úgyhogy társasággal is szívesen megyünk kirándulni, sétálni, enni közösen és szórakozni, ritkán tartunk otthonülős találkákat. Egyetemen is hamar kijövök az emberekkel, mindig számíthatnak rám és ők is csodálkoznak azon, hogy nincs senkim egy jóideje.
Rendben van az önbizalmam, eltudom magam helyezni azon a bizonyos skálán, határozott és kicsit karrierista vagyok, őszinte és segítőkész. Környezetemben rendszeresen hallom, hogy olyan szép-aranyos-okos lány/nő vagyok, biztos tapadnak rám a pasik, én valahogy ezt sosem tapasztalom :D
Úgy gondolom pozitív kisugárzásom van, nem szeretnék görcsösen senkit, igaz nem is vagyok fent semmilyen társkeresőn, de mégis elgondolkozok, hogy mi lehet bennem olyan rossz.
Öltözködésemmel lenne a probléma? Jobban jellemez a sportos, mint a nőies, de ha olyan az alkalom, akkor nagyon szépen kitudok öltözni.
Vagy ijesztő az, hogy viszonylag fiatalon, suli mellett dolgozva, eltartom magam? Ha nincs szükségem senkire, hogy felfúrjak egy polcot?
Nagyon szívesen lennék valakivel, akinek hasonló tervei vannak, mint nekem, tudnánk kicsit közösen élvezni az életet, mielőtt esetleg belevágunk egy családba. Szeretnék fiatal anyuka lenni, de kicsit azt érzem, hogy 30-35 felett már inkább lemondanék egy saját gyerekről, ha a páromnak lenne (és nem lenne borzasztó kapcsolata az anyjával) akkor még az is szimpatikus. Lehet ezt a bizonytalanságot mondanám magamban a legrosszabbnak, de úgy gondolom, hogy még ebben a korban nem baj, hogy erről nem tudok teljesen határozott választ adni.
Az a furcsa, hogy nem veszem észre, hogy bárkit is érdekelnék komolyabban (leszámítva pl a munkatársakat, akik mindennap bókolnak de ők is pontosan tudják, hogy semmi nem lesz köztünk, mert kétszer olyan idősek, házasok és szerintük is bőven jobbat érdemlek, mint ők) nem hinném, hpgy vak lennék és amiatt nem vennék észre senkit, inkább azt vélem feltételezni, hogy szimplán nem tetszek senkinek 😅
Létezik ilyen, hogy valaki teljesen átlagosként elveszik a tömegben vagy ekkora probléma lenne, hogy nem vagyok sablon?
(18 éves korom óta 1 hosszabb kapcsolatom volt, előtte tiniként volt pár hónapos kis “szerelem” szerűségem, de azóta mintha megszűnt volna ez a vonal, igaz azóta covid is bejött..)
" rendszeresen hallom, hogy olyan szép-aranyos-okos lány/nő vagyok, biztos tapadnak rám a pasik"
Ezt kik mondják?
"segítséget kérni"
Nekem erre 2-féle reakció szokott jönni.
1. leszarják.
2. Kigúnyolnak, hogy béna vagyok, hogy nem tudom megcsinálni.
11: ha esetleg lányokkal beszélnénk így, akkor ők se nagyon hiszik el, hogy senki se ír rám sehol
Ha másokkal, akkor idővel mondták ezt.. pl hallgatói kirendelés alatt, egy betegszállítóval voltam együtt egész héten, mindennap beszélgettünk suliról-munkáról, hobbikról és ő is kb a hét közepe felé kérdezte, hogy én nem szeretnék senkit, hogy nincs barátom?, mert hogy nem bírja elhinni, hogy ne lenne valakit, ha szeretnék. És ezt ha az ember lánya párszor megkapja, akkor elgondolkozik, hogy mi rossz lehet vele
13: Inkább a koruk érdekelne.
3 évtizeddel ezelőtt teljesen máshogy viselkedtek a férfiak, illetve a 30 évvel idősebb férfiak viselkednek másként talán még ma is.
1980 után születetteknél van ez a váltás, nem kezdeményeznek, nem is igazán érdekli őket a párkapcsolat.
Persze hogy nem értik ezt a korosztályt, téves feltételezéseik vannak róluk.
Már a termékenység is tizede az akkorinak, így kevesebb késztetés van a párkapcsolat alakítására.
Én azt látom magam körül, hogy olyan nőket akarnának, akiken élősködhetnek.
Én pl. állást nem tudtam szerezni sehogy sem, és túlképzettséggel utasítottak vissza sokszor, lassan derült ki számomra, hogy ez azt jelenti, ők törvénytelenségeket követnek el, én pedig tudom, hol a Munkaügyi Bíróság és nem is félek elmenni oda.
Nagyon ostoba és nagyon aljas emberek vannak, egyszerűen nem felelsz meg nekik a sok jó tulajdonságoddal.
Még esetleg megfelelnél, ha hagynád lehúzni magad anyagilag.
Bedő Imre sokszor mondja a videóiban, hogy nagyon össze kell szedniük a férfiaknak magukat, hogy utolérjék a nőket. És hát nagyon nem akaródzik nekik.
Kétségbeejtő, amiket írnak magukról akár itt, akár az ő videói alatt állítólagos férfiak.
És az én régi kiszemeltjeim sorsa is az lett, hogy férjül vette valamelyik erőszakos csaj, ők egyszerűen sodródnak, nincs saját tervük, álmuk, lemásolják a környezetüket, sokszor morálisan kifogásolható dolgokba belenyugszanak, és ennyi.
A szememben semmi értéket nem teremtenek.
15: Jó, de fiúk, vagy lányok kérdik?
Mert fiútól ez lehet közeledés is.
Csak ugye kevés. :)
Mert ahhoz mást kéne kérdezniük, ugye.:)
Elérhetetlennek tűnsz. Nagyjából ennyi. A legtöbb férfit megriasztja egy bizonyos szinten ha a nő túlzottan is önálló, hogy nincs benne semmilyen "elesettség" vagy legalább annak a látszata.
A férfiak szeretnek (a normálisak) udvariasak lenni, segíteni, főleg a nőkön és érezni, hogy ők az erősebb nem. Ha ezt elveszik tőlük akkor mi marad, ami miatt úgy érezhetik szükség van még rájuk? Az a baj a mai társadalomban, hogy a tradicionális férfi szerepek megszűnnek, nincsenek éles határok a két nem között... lassan már semmilyen értelemben sem.
18: De, pedig ha így mondják, szerintem ez az.
Hátha belemész így is.
Szóval ez felkérés tőlük.
19: Erről magyaráztam, hogy az 50 felettiek ilyenek, a fiatalabbak már egészen más eresztés.
Olvasgasd csak, miket írnak ide is vagy Bedő Imre videói alá.
Én ha valamiben nem remekelek, egészen biztosan közröhej tárgyává tesznek, kigúnyolnak, kárörvendenek. Pl. szoktam segítséget kérni barkács csoportban, ott azért gúnyoltak ki csoportosan, hogy nem bírom el a 7 kg-os fúrógépet, hogy úgy megtartsam, hogy befúrjak a csempébe egy lyukat, és ehhez kerestem segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!