Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is könnyebben kerül kiszolgáltatottabb helyzetbe egy nő,ha jobb anyagi helyzetű fèrfival foglalkozik?

Figyelt kérdés
Nekem volt már kètszer èlettársi kapcsolatom,de egyikben sem volt ilyen a fèrfi.Anyukám mindig azt mondogatja,hogy az a jó,ha egy fèrfi jobban keres,mint egy nő,ès támogatja a párját anyagilag.Sajnos nekem fiatalabb koromban volt egy negatív tapasztalatom,ès más pároknál jelenleg is látom.16 èvesen udvarolt egy nálam idősebb fèrfi,aki szeretett nekem mindig fizetni,ès drága dolgokat venni,ès egy idő után azt várta ,hogy csináljam azt amit ő mond,zsarnokoskodott,ès erőszakos lett.Szakítás lett rövid időn belül.Látok is olyan kapcsolatokat,amikor a fèrfi jól keres,ès vègül nem tplerálja azt sem ,ha a nő keres.Mostani párom sem ilyen,ès mind a ketten dolgozunk hasonló jövedelemmel rendelkezünk.Mèg nem lakunk együtt.A szüleim szerint többet költhetne rám.Valamièrt èn fèlek az olyan helyzetektől,mikor kiszolgáltatott lehetek.Szerintetek minden esetben kell erőltetni az összeköltözèst?

#kiszolgáltatottság #Anyagi különbsègek
2021. ápr. 25. 11:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Unokatestvérem (nő) is könyvelő 33 évesen, nem keres rosszul, 320 nettó. De a férje 44 éves, most válnak, mert főorvosként 740 nettót keres és a friss pipi, 22 évesen az egyetemről kikerült diplomás ápolónő teljesen elcsavarta a fejét pár hét alatt. Van 2 gyerek is, most pedig járják a bíróságot. Ez ilyen, szóval ez jellemző folyamat ahol az egyik fél sokkal jobban keres (200-3-400 ezerrel többet keres)
2021. ápr. 25. 12:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó jól látod.A pszihológus is ezt mondta.
2021. ápr. 25. 12:47
 13/18 A kérdező kommentje:
A 10-esnek igaza van.Azèrt nem adom fel.
2021. ápr. 25. 13:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Nálam a hierarchia kizáró ok egy kapcsolatban .Az a baj.
2021. ápr. 25. 13:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem annó pár hierarchikus kapcsolatot. Ismerkedtem egy lánnyal még 8 éve, azóta nem tudom mi van vele, de mindegy. Lényeg, hogy az apja mérnök volt az audiban, 52 éves, anyja sima bolti eladó. 3 szor annyit keresett az apja, és minden 2. nap csatakrészegen jött haza a meló után a kocsmából. Hazaért, és ha nem friss kaja várta, meg másnapra tiszta vasalt ing, akkor földi verte a 43 éves nőt. És ezt ment már sok éve, és a nő nem volt hajlandó elhagyni, inkább élt a bántalmazó kapcsolatban x évig, mert anyagilag így járt jobban. Sok nő eladja a lelkét is az ördögnek, csak h ne nélkülözzön. Meg gyereket szül a pasinak, mert a szerelem hevében összetéveszti a magabiztos pasit (annak hiszi), az erőszakos, zsarnokkal.
2021. ápr. 25. 14:29
 16/18 anonim ***** válasza:

11-es, ez ám a romantikus történet. A 44 éves öregedő pasi meg el is hiszi, hogy a 22 éves őszintén szereti.

Zavar titeket, hogy a nők pénzes pasikkal jönnek össze, de az ilyen sztoriknál meg tapsikoltok, hogy a férj lecserélte a feleségét egy fiatalabbra. Most akkor a 22 éves nem kerül kiszolgáltatott helyzetbe?

A 33 éves, normálisan kereső könyvelő nő még találhat magának őszintén szerető párt, de az 50 felé közeledő pasi már csak egyre több pénzért kap majd magának fiatal csajt, aki a háta mögött kiröhögi a barátnőivel.

2021. ápr. 25. 15:40
 17/18 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, aki lepontozott, gondolom nyomós oka volt rá, vagy csak világi troll az illető. Fel lehet hívni unokatesómat (bár nem hiszem, hogy szóba állna veletek), ha nem hiszitek. Szegényt eléggé rosszul érintette a dolog.
2021. ápr. 25. 15:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17-es, oké, de szerinted ki járt jól ebben a sztoriban? A 44 éves pasival csak a pénzéért van együtt a 20 évvel fiatalabb csaj, majd ha a csaj pár év múlva családot szeretne, akkor dobja az 50 felé közeledő, 2 gyerekes pasit. Akkor majd a pasit is rosszul érinti, hogy dobva lett. Én inkább sajnálni szoktam az ilyen kapuzárási pánikos pasikat. Azt hiszik, hogy újra megtalálták a szerelmet. Pedig aztán...
2021. ápr. 25. 16:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!