Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők!Őszintén, van itt olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők!Őszintén, van itt olyan, aki azért nem jött össze egy számára vonzó pasival, mert nem olyan foglalkozást űzött, ami manapság trendi, amiben sok a pénz? Most nem a kukásra vagy a közmunkásra gondolok...

Figyelt kérdés
Én magam kormánytisztviselő vagyok, 5 év egyetem után is 35 évesen is alig éri el a bérem a medián nettó átlagbért. És rengeteg ilyen ismerősöm van, aki hasonló ismérvű diplomával (rendőrtiszt, ápoló, tanár, történész, államnak dolgozó pszichológus, múzeológus, andragógus, környezetmérnök, stb) 30 felett is bőven egyedül van. ÉS 1 millió százalékig biztos vagyok, hogy amiatt kaptam a kosarat, mert nem keresek jól, mert addig igenis minden nő érdeklődött irántam, amíg ezt el nem mondtam. Az meg nem igaz, hogy amit itt minden nő erre mond, hogy hát de nekem minden átlagkeresetű ismerősöm kapcsolatban van...Mert kicsi az olyan ismerősi köre, aki ilyen. Nekem, akinek szinte csak ilyen ismerősei vannak, pontosan tudom, hogy mi a helyzet és minden 2. egyedül van bőven 3 felett is. Vagy ha nincs egyedül, akkor átlag alatti elhízott, vagy ronda nővel van. Nekem sem az instás nőkre van igényem, de ha már sportos vagyok, akkor egy átlag nő igazán jöhetne már... Szóval azt látom, hogy majd minden női ismerősöm IT-sekkel, vállakozókkal, közgázosokkal, gépész-villamosmérnökökkel, stb felkapott divatszakmát végőkkel van együtt, akik borzalmasan jól keresnek. És ezek sem tip top szőke bombanők, hanem szimpla átlagnők. Tehát van egy érzésem, hogy felcsillan a nők szeme, ha valami divatszakmát hall a pasi szájából és lekonyul a szája, ha pl állami alkalmazott hívja randira (vagy ott derül ki). Vagy egyszerűen az a bizonyos 6. érzék. Fene tudja. Mondom ezt úgy, hogy soha sem akartam gyereket, és főleg ilyen nőket kerestem. Tehát arra sem lehet fogni, hogy ennyi pénzből nem lehet gyereket nevelni...
2021. ápr. 24. 08:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Spanyolul vagy olaszul kellene, elvileg könnyű nyelv (uncsim 1 év alatt felsőfokig vitte) és kevesen beszélik, kapós a multiknál is. Csak elég gyenge a nyelvérzékem, angol középfokún is kb írásban 4-edjére mentem át (szóbelin azonnal 70%-al).
2021. ápr. 24. 08:40
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
Oké, én is olvastam itt hasonló hozzászólásokat, hogy micsoda elvárásai vannak a pesti nagyasszonyoknak, viszont a környezetemben egyáltalán nem ezt tapasztalom. Költözz le vidékre, itt jobbnak számít a fizud :D
2021. ápr. 24. 09:15
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Angolt tanítok és olaszt tanulok, hidd el, az olasz csak annak könnyű, aki az angolt (vagy más hasonló nyelvet) jól ismeri. Az angolban van 12 igeidő, az olaszban nem sokkal kevesebb és még igeragozás is. Ami az angolban csak szerkezet (feltételes mód) az olaszban ragozás. Angol határozott névelő: the olasz: il, la, lo, l'. Menjek tovább?
2021. ápr. 24. 10:02
 14/20 A kérdező kommentje:
Csak egy bökkenő, angolban bár van 12, de 10/9 angol abból csak 6 ot használ. Tudom, van pár ismerősöm aki kint él, és szlengesen beszélnek, igeidőt össze vissza. Tök jól megértik egymást.
2021. ápr. 24. 10:42
 15/20 A kérdező kommentje:
franciában is le és la. Tanultam annó. De sosem zavart senkit ha felcseréltem, mikor kint voltam nyaralni Franciában 2 szer 2 hétre. Szóval ez meg nem számít.
2021. ápr. 24. 10:44
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

# "Tök jól megértik egymást" 😆😂 'Minek nevezzelek' nyelvtudás kategória.

Hát ilyen hozzáállással nem is fognak soha normálisan kommunikálni.

Persze azt nem tagadom, vannak olyan emberek, akiknek gyenge a nyelvérzékük és az angolt elsajátítani majd anyanyelvi szinten nem egy könnyű feladat. Rengeteg könyvet kell olvasni, illetve úgy ahogy van elfelejteni a magyar (szinkronizált) filmeket, sorozatokat, zenét is csak angolul kell hallgatni. Röviden: át kell teljesen állni, angolul kell még gondolkodni is (legalábbis próbálni). Az elején fura, az tény, de én már teljesen megszoktam. Igazából ha hazautazom mindig megmosolygom, hogy mennyire gagyi a szinkron és mennyire el tudja c$eszni a filmet a pocsék szinkronhang. Főleg a karakteres színészekét, illetve amikor igenis nagy hangsúly van azon, hogy a szereplőknek brit vagy amerikai akcentusuk van - ami a szinkronból ugye sosem jön le.

A te hozzáállásod is igencsak gyenge az élethez. Ha valaki elakar érni valamit az életben, akkor azért igenis teperni kell mint az állat. Viszont te csak kifogásokat keresel. Ha még ilyen könnyű meg olyan könnyű egyik meg másik nyelv, miért nem beszéled azokat a nyelveket? Ha nem olyan nagy cucc a francia, meg olasz, miért nem beszélsz már rég folyékonyan franciául és olaszul? Oooh tudom, most jönnek a piti kifogások.

2021. ápr. 24. 11:07
 17/20 anonim ***** válasza:
De jó válaszok. 13, en is ugyanebben a cipôben jarok. :D Sokkal nehezebb az olasz mint hittem, kb egy eve tanulom, de meg a B2 szintre kell gyúrnom azért. Engem az érdekel, hogy anyanyelvi angollal es jó olasszal tényleg felvennének multihoz? Mert akkor hazaköltözöm..
2021. ápr. 24. 15:55
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Én is jobban szeretem az IT.s/mérnök vegzettségu férfiakat, nyilván az anyagiak miatt. Persze ez önmagában édeskevés lenne. Nem értem, hogy ez miért baj! A legtöbb Nő szeret szép helyekre járni, szép környezetben, anyagibiztonságban élni. Ha választhatok jó egzisztenciaval rendelkező, NORMÁLIS, családcentrikus férfit, miért válasszak helyette egy olyat, mint te?

( Igaz, én mindenképp szerettem volna gyereket. )

2021. ápr. 24. 17:34
 19/20 A kérdező kommentje:
18. Te is kifizethetned magadnak a szèp helyek árát, gerinctelenseg a ferfitol varni ezt.
2021. ápr. 24. 20:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Miert gerinctelenség? Ja, mert neked igy nem jut jo Nő! Nem az erkolcsi erzekedet bantja...hanem, hogy a jó Nőket a villamosmernok, IT.s viszi el. A kerdesemre pedig nem feleltel
2021. ápr. 24. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!