Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy 30 feletti, jogsi nélküli és szüleivel élő férfi felszed egy nőt?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 20:25
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
0%

Nézd igazad lehet de itt kétféle eset van:

1, a szüleiddel élsz akik ahogy tudnak támogatnak. Pl nem kell rezsit kaját fizetni, esetleg még takarítani sem. Rendszeresen adnak egy kis plusz pénzt ha jó anyagi helyzetben vannak vagy pl félre raknak neked és beszállnak az önerőbe később. Ekkor gyakorlatilag csak nyaralásra költesz, meg a csajodra ha van.

2, és ez a gyakoribb: otthon élsz, fizeted a rezsi rád eső részét és a kajádat, segítesz otthon ha már ott laksz. Legtöbbször a szülők sincsenek jó helyzetben ezért túl sok támogatásra nem számíthatsz. Ilyenkor pont rosszabb helyzetben vagy mert nincs annyi időd továbbképezni magad vagy többet dolgozni. Ha esetleg van egy kisebb testvéred és még rá is költesz ha már a szüleid nem tudnak, na akkor pláne nem sok marad. Ha beteg leszel, ha kezelésre szorulsz, vagy csak 25 éves korodban megcsináltatod az összes fogad magánban akkor kb egy két évi megtakarításod ugrik. Így sem lehetetlen egy ház önerejét össze gyűjteni, de nagyon sok lemondással és rizikóval jár.

2021. ápr. 26. 00:07
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

"nem kell rezsit kaját fizetni, esetleg még takarítani sem. Rendszeresen adnak egy kis plusz pénzt ha jó anyagi helyzetben vannak vagy pl félre raknak neked és beszállnak az önerőbe később. Ekkor gyakorlatilag csak nyaralásra költesz, meg a csajodra ha van."

Melyik vilagban? Normalis helyen akkor ks be kell segiteni anyagilag a szuloket, takaritani kell a lakast, dolgokat intezni, amikor ok nem tudnak ido miatt stb

Plus penz? Szerintem meg a gyerekek tobbsege sem kap zsebpenzt.

2021. ápr. 26. 09:17
 33/52 anonim ***** válasza:
Én simán félreteszem a fizetésem 70-80%-át, úgy hogy szülőkkel élek. A cafeteriát minden hónapban nekik adom, emelett segítek otthon abban amit kérnek. Leginkább olyan dolgokban, amikhez fizikai erő kell (favágás, cipekedés, felújítás stb).
2021. ápr. 26. 09:42
 34/52 anonim ***** válasza:
32, csak azt mondtam hogy az az egyik eset. Láttam már ilyet nem egyet.
2021. ápr. 26. 14:07
 35/52 anonim ***** válasza:
33: Attól is függ, hogy mennyit keresel. Én kb felét tudom félretenni a havi nettómnak ami kb. 150ezer. Tehát 300-ból 150-et tudok félretenni úgy, hogy szülőkkel lakom így lakbér nincs. De rezsi stb ugyanúgy van.
2021. ápr. 26. 19:12
 36/52 anonim ***** válasza:

Igen, ez sokmindentol függ. Természetesen aki otthon él és nem húzzák le nagyon nagyon a szülei, az többet tud félre tenni mint aki albérletben lakik.

Itt csak az a kérdés hogy hogy ha 150at félre teszel, az évi 1,8M de valamennyit csak el kell költened néha váratlan kiadásokra. De ha nem, akkor is 18 millió tíz év alatt. Ha így nőnének az ingatlanárak mint az elmúlt 5 évben ( nem fognak) , akkor már önerőre se lenne elég.

2021. ápr. 26. 19:19
 37/52 anonim ***** válasza:
36: Igen, baromi nehéz. 5 éve simán vehettem volna házat annyiból amennyi most épphogy önerőre elég.
2021. ápr. 26. 19:33
 38/52 anonim ***** válasza:
0%
Igen, itt jön képbe hogy mibe fekteted. Például ha öt éve elkezdesz részvénybe fektetni, ma kétszer-négyszer annyi pénzed is lehetne. Csak sajnos ez kiszámíthatatlan. Illetve ha 5 éve inkább egy személyi kölcsönnel és lakashitellel vettél volna lakást, most profittal adhatnád el. De ezt sajnos mindig csak utólag látja az ember.
2021. ápr. 26. 22:21
 39/52 anonim ***** válasza:
64%

Ebben az éveben eddig 1 milliót sikerült félretennem, kb. 300-at költöttem.

Az a durva, hogy tényleg semmire nem megy így az ember hiába él otthon, hiába nem várnak szülei anyagi támogatást (tőlem nem várnak, nincsenek rászorulva). Ahol élek 5-6 éve 4-6 millió között lehetett venni (tégla) társasházban 40-50nm-es lakást. Most 13-15 millió és általában nincsenek felújítva.

a jelenleg félretett pénzemből ha nem lett volna ez a java részt mesterségesen felpumpált áremelkedés (CSOK, babaváró, egyéb támogatások), már tudnék venni magamnak egy saját lakást akár teljes egészében kp-ra vagy minimális önerőre. Így esélytelen.

Azon, hogy mibe kellett volna fektetni kár gondolkodni, előre nem látni semmit, a szar fizetését az ember meg kevésbé meri kockáztatni. Állampapírt vettem anno, de szart sem ér.

2021. ápr. 26. 22:31
 40/52 anonim ***** válasza:

"Például ha öt éve elkezdesz részvénybe fektetni, ma kétszer-négyszer annyi pénzed is lehetne."

inkább SMP 500 index fund. lassú, de az TUTI

2021. ápr. 27. 10:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!