Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy 30 feletti, jogsi nélküli és szüleivel élő férfi felszed egy nőt?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 20:25
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
27%

9 ja értem én csak hülye elképzelés.

Persze vannak fekete öves aranyásók de ők már olyan pasikat szednek össze akiknél hatalmas összegek lapulnak.

A nagy átlag meg csak próbálkozik aztán talál valakit aki keres 250et de elmegy a pénz autóra, cigire, energiaitalra...

Szóval pénz nem marad a mindennapi életben, cserébe kompromisszumot köt, legtöbbször egy bunkót sikerül választani aki az ideje 90%ban a leszakadt 20 éves bmw-t bütyköli. Nem igazán értem miért jó ez nekik.

Többet számít szerintem hogy van e lakása, vagy családi háza illetve hogy tud e biztosítani egy fokkal magasabb életminőségét pl kaja, ruha, nyaralás. Nem beszélve arról hogy mennyire normális a pasi. Ezekhez képest semmi a különbség egy leszakadt clio vagy egy 6 éves M3 között.

2021. ápr. 22. 21:09
 12/52 anonim ***** válasza:
90%
Ezt miért kell napi kétszer kiírni?
2021. ápr. 22. 21:10
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
11: Kb 3 év alatt duplázódtak a lakásárak. Ilyen ütemben nem lehet megtakarítani 3 százalékos állampapírkával meg nettó 250 fizuval. Aki nem örökölt lakást, mégis honnan lenne neki 30 év körül?
2021. ápr. 22. 21:21
 14/52 anonim ***** válasza:
51%
Az egyetlen amivel nem számolunk sosem az ilyen esélylatolgatásoknál az bizonyos nők bizarr "szerelembe esései", amikor beleszeretnek valakibe - maguk sem értik miért - pedig még ők maguk is tudják, hogy ennek se értelme, se haszna, se realitása nincs, de mégis. Na, ekkor ha az adott férfi ennek hatására felnő a feladathoz, akkor lehetséges hosszabb távon is.
2021. ápr. 22. 21:43
 15/52 anonim ***** válasza:
29%
13: mondjuk hogy nem bérből és fizetésből élő. Mondjuk onnan, hogy talpraesett és jól fektetett be. Sokféle helyről lehet manapság is pénzhez jutni, csak keresni kell. A többi kifogás.
2021. ápr. 22. 21:54
 16/52 anonim ***** válasza:
55%

15.

És ilyenkor szokott kiderülni, hogy egyedül a törvény által felhúzott korlátokat kell átlépni, "talpraesetten". Nevezik még "ügyeskedésnek" is, ugyanaz az elvtelen harácsolás marad.

2021. ápr. 22. 21:57
 17/52 anonim ***** válasza:
100%
Mérnök vagyok, és egy ilyen férfibe vagyok bele zúgva.. baj?
2021. ápr. 22. 22:21
 18/52 anonim ***** válasza:
ja, elfelejtettem, hogy ezt annak a kommentnek a reakciójaként írtam, aki azt írta, hogy ha valaki össze is jön egy ilyen emberrel, tuti nem iskolázott.
2021. ápr. 22. 22:24
 19/52 anonim ***** válasza:
91%

Általában annak van lakása aki örökölt vagy vettek neki a szülei.

Vagy jó anyagi háttérrel rendelkező családból jött, akinek Egyetem alatt végig fizettek mindent. Ráadásul sokszor jó mintákat láttak otthon így már a legelső bevételüket is félre teszik hiszen mindent fizetnek nekik, akkor meg mire költenék. Később pár év munka után van 5-10milliojuk amit a szülők kipótolnak és egy kis hitelből vesznek egy lakást.

Egyébként akik ilyen háttérrel rendelkeznek előbb utóbb felszednek valami tudást, szakértelmet vagy tapasztalatot ami később jóval nagyobb bevételt eredményez, gondolok itt a nyelvtudásra, a hobbiból kinövő vállalkozásokra. Ezeket a túlélésért küzdő szegény ember nem teheti meg, így konzervalodik alacsony szinten a bére.

2021. ápr. 22. 22:31
 20/52 anonim ***** válasza:
76%
Igen, ha nem mondod el neki rögtön az elején.
2021. ápr. 22. 22:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!