Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy 30 feletti, jogsi nélküli és szüleivel élő férfi felszed egy nőt?
9 ja értem én csak hülye elképzelés.
Persze vannak fekete öves aranyásók de ők már olyan pasikat szednek össze akiknél hatalmas összegek lapulnak.
A nagy átlag meg csak próbálkozik aztán talál valakit aki keres 250et de elmegy a pénz autóra, cigire, energiaitalra...
Szóval pénz nem marad a mindennapi életben, cserébe kompromisszumot köt, legtöbbször egy bunkót sikerül választani aki az ideje 90%ban a leszakadt 20 éves bmw-t bütyköli. Nem igazán értem miért jó ez nekik.
Többet számít szerintem hogy van e lakása, vagy családi háza illetve hogy tud e biztosítani egy fokkal magasabb életminőségét pl kaja, ruha, nyaralás. Nem beszélve arról hogy mennyire normális a pasi. Ezekhez képest semmi a különbség egy leszakadt clio vagy egy 6 éves M3 között.
15.
És ilyenkor szokott kiderülni, hogy egyedül a törvény által felhúzott korlátokat kell átlépni, "talpraesetten". Nevezik még "ügyeskedésnek" is, ugyanaz az elvtelen harácsolás marad.
Általában annak van lakása aki örökölt vagy vettek neki a szülei.
Vagy jó anyagi háttérrel rendelkező családból jött, akinek Egyetem alatt végig fizettek mindent. Ráadásul sokszor jó mintákat láttak otthon így már a legelső bevételüket is félre teszik hiszen mindent fizetnek nekik, akkor meg mire költenék. Később pár év munka után van 5-10milliojuk amit a szülők kipótolnak és egy kis hitelből vesznek egy lakást.
Egyébként akik ilyen háttérrel rendelkeznek előbb utóbb felszednek valami tudást, szakértelmet vagy tapasztalatot ami később jóval nagyobb bevételt eredményez, gondolok itt a nyelvtudásra, a hobbiból kinövő vállalkozásokra. Ezeket a túlélésért küzdő szegény ember nem teheti meg, így konzervalodik alacsony szinten a bére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!