Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nő elutasítja az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő elutasítja az olyan férfiakat, akik idősebb korukban a szüleikkel élnek és nincs jogosítványuk?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 13:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/119 anonim ***** válasza:
61%

Folyköv

Hiszen annyira teged sem érdekel, hogy tegyél is erte. Csak elvárnád a Nőtől, hogy veled legyen a semmire

2021. ápr. 26. 13:47
 102/119 anonim ***** válasza:
100%

"Mire szüljek??? 300 ezer nettodra?"

Azért -ha nem egy troll férfi a válasz írója-, hogy neki már egyenesen milliomos pasi kell, mert a nettó háromszáz az konkrétan magasabb nem, hogy a medián, de még az átlagbérnél is Magyarországon.

2021. ápr. 26. 15:59
 103/119 anonim ***** válasza:
0%

Még a dupplája is majdnemhogy kevés. Azt értem, hogy Magyarországon van egy reteg, aki ezt nem keresi meg. Nem nézem le őket, de ne csodalkozzatok már, hogy a Nők nem veluk kezdenek... max szexkapcsolatra.

Miért lennék troll?

A kerdésemre pedig nem feleltél!

2021. ápr. 26. 17:10
 104/119 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondja RÉTEG! Basszus a társadalom úgy nagyjából 95%-a nem keresi meg az 5-600 ezret. Ami azt illeti általában egy család teljes bevétele van kb. 500 ezer körül egy átlag háztartásban, és még sokan vannak ez alatt.

Azért kíváncsi volnék mi minden kell, hogy ma már nyugat-európai bért vársz el alapból egy férfitől gyerekvállaláshoz...

Na ezért mondom, hogy troll vagy.

2021. ápr. 26. 18:03
 105/119 anonim ***** válasza:
0%
Értem! Tehát akinek nagyobb elvárásai vannak, mint amit te meg tudsz adni, az troll. Világos
2021. ápr. 26. 18:24
 106/119 anonim ***** válasza:
Sok sikert az "elvárásaidhoz" :D :D Remélem hogy nagy pofára esés lesz a végén (szinte biztos), amikor rájössz, hogy hiába vannak neked elvárásaid, akik azokat teljesítenék pont szarnak rád nagy ívben...
2021. ápr. 26. 18:30
 107/119 anonim ***** válasza:
100%
épp ma néztem egy lakásdolgot, mennyi hitelt lehet felvenni a fővorsban egy átlagos párnak és mennyit szabolcsban, 660 nettó volt az átlag Pesten 2 főre (ebben benne vannak a vezető kereső politikusi bérek is, meg a többet kereső 45 felettiek is), és 360 volt szabolcsban, 420 volt borsodban. Tehát utóbbiban az átlagbérek olyan 180-210 között mozognak, a fővárosban olyan 280-300 körül. De akkor sem 500 mint itt mindenki leírja. Nem is értem honnan veszik ezt itt rengetegen.
2021. ápr. 26. 18:35
 108/119 anonim ***** válasza:
0%

Már férjnél vagyok, köszi!😂

Pofara eses neked lesz...

A kérdésemre továbbra sem válaszoltál....

2021. ápr. 26. 18:43
 109/119 anonim ***** válasza:
100%
Látom a "hölgyikének" nem esik le, hogy egynél több válaszoló is reagált a hülyeségére, mondjuk én már azt sem tudom kihámozni, hogy mit is kérdezett!
2021. ápr. 26. 20:43
 110/119 anonim ***** válasza:

Valoban nem esett le, hisz mindegyik válasz ugyanabban a kozonseges stilusban irodott.

A kerdesem:

Komolyan a Nőkre fogod a népességfogyást??????????!

Ez a férfiaknak legalább enyire (vagy talán még jobban) a hibája! Mire szüljek??? 300 ezer nettodra?

Azt mondod, hogy a Nők hibája...?

Tényleg? Tőlem elvárod, hogy adjak esélyt a két szép szemedért, merthát igy "kihal a magyar". Meg áldozzam fel a családról alkotott elképzeléseimet, hogy te azzal foglalkozhass amit szeretsz....?

Magadtól akkor miért nem várod el az áldozatot? Te miért nem teszed meg azzal, hogy tanulsz/csinálsz olyat, amit nem annyira szeretsz, de jól fizet?

Választ most sem fogok kapni...

2021. ápr. 26. 21:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!